עוגיות בשחור-לבן עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 28 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שוקולד, סודה לשתייה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל דרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 13%. נסו עוגיות בשחור-לבן, עוגיות בשחור לבן, ו עוגיות בשחור לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה חסינת חום המונחת מעל תבנית מים רותחים בקושי (אך לא נוגעים בה), מערבבים שוקולד מריר וחמאה עד לקבלת תערובת חלקה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוק
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
3
הסר קערה מעל המים; להקציף סוכר, ביצים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
סוכר
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
בקערה אחרת מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים שוקולד לבן. מכסים בצק צונן עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
שוקולד
בצק
6
מעצבים בצק לכדורים בגודל 2 אינץ 'ומניחים במרחק של כ -3 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה בחמאה או מרופדת קלף 12 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים עד להתייצבות בקצוות אך עדיין רכים במרכז, 12 עד 15 דקות; אם אופים יותר מתבנית אחת בכל פעם, החלף עמדות מחבת באמצע האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
8
מניחים להתקרר במשך 5 דקות על סדינים; מעבירים למדפים להתקרר לחלוטין.
דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם להתאים יין לאוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות פריץ האג בראונברגר ריזלינג קבינט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
פריץ האג בראונברגר ריזלינג קבינט
לבראונברגר קבינט ריזלינג מבנה עדין ועדין מאוד, עם ארומה מורמת המהווה שילוב מסקרן של קליפת ליים, עשבי תיבול טריים ועקצוץ חריף. טהור ועסיסי על החיך, עם מגע מרתק של מתיקות, זה עושה אפריטיף טעים.