זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות ג'ינג'ר רכות, עוגיות ג'ינג'ר גדולות ורכות, ו עוגיות ג'ינג'ר רכות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. לנפות יחד את הקמח, זנגביל, סודה לשתיה, קינמון, שיני ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
ציפורן
ג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה ו 1 כוס סוכר עד אור ורך. הכה את הביצה, ואז מערבבים במים ודבשה. בהדרגה מערבבים את החומרים מנופים לתוך תערובת דבשה. לעצב את הבצק לתוך כדורי אגוז בגודל, לגלגל אותם הנותרים 2 כפות של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
מולסה
אגוזי מלך
קרם
בצק
סוכר
מים
גלול
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים את העוגיות בנפרד 2 אינץ ' על גיליון עוגיות ungreased, ו לשטח מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום.