קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות18
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועים4 ביולי
מגזין

עוגיות דגל משובצות

עוגיות דגל משובצות
עוגיות דגל משובצות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 343 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתאים ל-18 ומחירו 43 סנט למנה מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חמאה, תערובת עוגיות סוכר, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 9% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת דגל משובצת שוקולד ווניל , מטבל ירקות קארי משובץ , ועוגיות כוכב סוכר ודגל .

הוראות

1
בקערה גדולה המתאימה למיקרוגל, מערבבים 1/2 כוס חמאה ושוקולד צ'יפס. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 1-2 דקות או עד להמסה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף את התוכן של חבילת תערובת עוגיות אחת, ביצה אחת ו-2 כפות קמח; מערבבים עד לאיחוד. מכסים ומעבירים למקרר ל-1-2 שעות או עד שהבצק יציב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
בינתיים, שמים את יתרת החמאה בקערה המתאימה למיקרוגל. מכסים ומחממים על גבוה במשך דקה אחת או עד להמסה. מערבבים פנימה את יתרת תערובת העוגיות, הביצה והקמח. מכסים ומעבירים למקרר למשך 1-2 שעות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בינתיים, שמים את יתרת החמאה בקערה המתאימה למיקרוגל. מכסים ומחממים על גבוה במשך דקה אחת או עד להמסה. מערבבים פנימה את יתרת תערובת העוגיות, הביצה והקמח. מכסים ומעבירים למקרר למשך 1-2 שעות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
על נייר שעווה, מרדדים את הבצק הרגיל והשוקולד ל-9 אינץ' נפרדים. x 5 אינץ'. מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים כל מלבן לתשעה 1-in. רצועות. עורמים את הרצועות בקבוצות של שלוש, לסירוגין רצועות רגיל ושוקולד, ויוצרים שש ערימות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
יוצרים שני בלוקים על ידי הנחת ערימה אחת עם גג רגיל בכל צד של ערימה עם גג שוקולד וערימה אחת מצופה שוקולד בכל צד של ערימה רגילה; לחץ יחד בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
חותכים את שתי הערימות ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
9
מניחים במרחק של 3 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים ב-375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהשוליים מזהיבים. מחדירים מיד שיפוד לכל עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מוחלט.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו הן אפשרויות נהדרות לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.