עוגיות דלעת ספריץ אייס מתובל
לכו לחנות ותרימו אגוז מוסקט טחון, חלב, מחית דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: דלעת מתובל עוגיות קר, דלעת ספייס Spritz עוגיות / עוגיות לסרטן ילדים, ו עוגיות דלעת קר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מקציפים סוכר חום וחמאה יחד בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שמנת, 1 עד 2 דקות. הכה דלעת, ביצה, ו 2 כפיות תמצית וניל לתוך תערובת חמאה.
לטאטא קמח, 2 כפות קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, אבקת אפייה, ציפורן, allspice, ומלח יחד בקערה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת דלעת ומערבבים עד שהבצק משולב לחלוטין.
למלא את העיתונות עוגיות עם בצק עוגיות דלעת. לחץ על עוגיות בנפרד 2 אינץ ' על גיליונות אפייה.
אופים עוגיות בקבוצות בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים חום, 5 עד 8 דקות.
העברת עוגיות מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
סוכר, חלב, סירופ תירס, 4 כפיות קינמון, ו 2 כפיות וניל תמצית יחד בקערה כדי עקביות הדובדבן. לטבול עוגיות מקורר הדובדבן ולנער בעדינות כדי להסיר עודף.
מניחים עוגיות קרח על גיליון נייר שעווה בעוד הדובדבן מתייבש.