עוגיות דלעת עם שבבי חמאה
מתכון זה מספק 14 מנות. עם 255 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם 37 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות דלעת עם שבבי חמאה יכול להיות מדהים חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, סודה לשתייה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות דלעת עם שבבי ריבת חלב וחמאה שחומה {חיטה מלאה}, עוגיות שיבולת שועל לעיסה עם שבבי קינמון וריבת חמאה, ו עוגיות אספרסו שוקולד מריר ללא קמח W / שבבי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף, מעיל את הנייר עם חמאה, ולהניח בצד.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, וקינמון בקערה בינונית, ולהניח בצד.
מניחים את הביצים והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט.
מערבבים על מהירות בינונית עד חלקה מואר בצבע, על 1 דקה. עצור את המיקסר באמצעות מרית גומי, לגרד את הצדדים של הקערה ולחתור. להפוך את המיקסר למהירות נמוכה, להוסיף את השמן, דלעת, וניל, ומערבבים עד מעורב באופן שווה.
מוסיף את תערובת הקמח, ומערבבים עד רק incorporated.
מוסיף את שבבי החמאה ומערבבים עד מופץ באופן שווה.באמצעות סקופ גלידה עם קיבולת 1/4 כוס, לגרוף ערימות של הבצק על גיליונות האפייה מוכן, ריווח העוגיות לפחות 2 1/2 אינץ ' זה מזה (לחלופין, אתה יכול להשתמש 1/4 כוס מדידה). באמצעות מרית מתכת דקה, להחליק את צמרות התלוליות.
אופים את העוגיות גיליון אחד בכל פעם עד שהחלק העליון מרגיש מוצק וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא יבש, כ -16 דקות. לקרר אותם על דפי אפייה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להשתמש מרית מתכת רחבה כדי להעביר את העוגיות מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין.אבק את העוגיות מקורר בקלילות עם אבקת סוכר. את העוגיות ניתן לאחסן במיכל מכוסה היטב בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.