עוגיות דלעת פקאן
פקאן דלעת ביסקוויטים הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 195 קלוריות. מתכון זה משמש 12. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, אגוזי פקאן, דלעת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות שמנת חמוצה פקאן, פלפל חזיר עם ביסקוויטים פקאן, ו עוגיות שיבולת שועל, פקאן ותמרים דביקים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
שלב דלעת ושמנת; מערבבים לחומרים יבשים. הופכים למשטח מקומח; ללוש ארבע עד שש פעמים.
רול ל 1/2-ב. עובי; לחתוך עם 2-1 / 2-ב. חותך ביסקוויט.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "