עוגיות האי ונקובר
עוגיות האי ונקובר עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 105 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 45 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 37 דקות. גשו לסופר וקנו קוקוס, מולסה, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: זמן למשקה: ונקובר, עוגיות אי שוקולד, ו עוגיות אי צ'יפ לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 2 ניירות אפייה.
מקציפים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, פלפל אנגלי ומלח.
מקציפים מרגרינה, סוכר לבן וסוכר חום במיקסר חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים ביצה, מולסה ווניל לתערובת חמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים תערובת קמח לתערובת חמאה עד שנוצר בצק; מקפלים פנימה שיבולת שועל וקוקוס עד לאיחוד פשוט.
מרדדים בצק לכדורים בגודל 1 1/4 אינץ ' ומניחים 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה המוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקצוות משחימים קלות, כ -12 דקות. מניחים להתקרר על תבנית האפייה למשך 5 דקות; מוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.