עוגיות הפלפל הטובות ביותר של נורבגיה
גשו לסופר וקנו קמח, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו כרוב-נורבגיה, מקרל ורמסון ממסעדת מאמו באוסלו, נורבגיה, ו עוגיות פלפל צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. מערבבים בקרם.
מוסיפים את סודה לשתייה ומעט מים (לא יותר מ 2 כפות) לתערובת החמאה.
לנפות את התבלינים, אבקת אפייה וקמח לתערובת החמאה. להתמזג עד בצק נחמד נוצר.
מגלגלים בצק לנקניקיות על 2-1 / 2 אינץ ' בקוטר לעטוף בחוזקה ולתת לצנן בצק ביסודיות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הסר בצק מקורר לחתוך לפרוסות דקות.
אופים על גיליון עוגיות משומן קלות במשך 6 עד 8 דקות.
תן לעוגיות להתקרר על מתלה תיל.