עוגיות התחלה (טבעוני ולא טבעוני)
גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר ישן ומגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג אפרסק טבעוני מעוטר בגלידת תה קר טבעונית, גלידה טבעונית עם פצפוצי שוקולד מריר בטעם תות וחמשת הגלידות הטבעוניות fave Friday - Summertime (מתכונים דומים).
הוראות
לנקז את רסק התפוחים אם יש לך לא כבר. כדי לעשות זאת, פשוט להפיץ ½ כוס על ערימה של מגבות נייר ולתת את המגבות לספוג את הלחות נוספת. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח את האיזון כדור הארץ עד שמנת. הכה בסוכר, סוכר חום ווניל, אז הכה ברסק התפוחים.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה נפרדת, ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה ומערבבים עד מעורב. מערבבים את שיבולת השועל וצ ' יפס שוקולד. לקרר את הבצק עד שזה קל מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן לחלק אותו 6 חלקים לעטוף כל חלק סביב Oreo.תרסיס 6 כוסות מאפין נייר עם ספריי בישול או להשתמש בסוג לסכל לדלג על תרסיס.
שים את הבצק עטוף עוגיות בכוסות, להגדיר את הכוסות בקופסת מאפין ואופים ב 350 במשך 17-20 דקות או עד עוגיות להופיע להגדיר ואת הקצוות הם השחמה יפה.
בואו להתקרר לחלוטין. אני דווקא אוהב קירור מצמרר בקצרה לפני הסרת מאפין paper.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה עד שמנת. הכה בסוכר, סוכר חום ווניל, ולאחר מכן הכה את הביצים ווניל, מכות רק עד מעורבב.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה נפרדת, ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה ומערבבים עד מעורב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. לקרר את הבצק עד שזה קל מספיק כדי להתמודד.תרסיס 20 כוסות מאפין נייר עם ספריי בישול או להשתמש בסוג לסכל לדלג על תרסיס.
שים את הבצק עטוף עוגיות בכוסות, להגדיר את הכוסות בקופסת מאפין ואופים ב 350 במשך 17-20 דקות או עד עוגיות להופיע להגדיר ואת הקצוות הם השחמה יפה.