קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות זנגביל 101

עוגיות זנגביל 101
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות זנגביל 101. מתכון זה מכין 36 מנות עם 164 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מרשת מזון דורש ג' ינג'ר טחון, סוכר קונדיטורים, קמח וציפורן טחונה. 17 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: זנגוויל 101 (בגידה: עוגיות לקשט), זנגוויל 101, ו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקם את המתלים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחמם מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מנפים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הג ' ינג ' ר, הפלפל האנגלי, הציפורן, המלח והפלפל דרך מסננת תיל לקערה בינונית. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי ידני במהירות גבוהה, מקציפים את החמאה וקיצור הירקות עד לשילוב טוב, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים עד שהתערובת בהירה במרקם ובצבע, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את המולסה והביצה. בעזרת כף עץ מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח ליצירת בצק נוקשה. מחלקים את הבצק לשני דיסקים עבים ועוטפים כל דיסק בניילון. מכניסים למקרר לצינון, כ -3 שעות. (הבצק יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
כדי לרדד את העוגיות, עבדו עם דיסק אחד בכל פעם, ושמרו על הדיסק השני בקירור.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהוא מספיק חם לרדד בלי להיסדק, בערך 10 דקות. (אם הבצק צונן יותר מ -3 שעות, יתכן שהוא יצטרך עוד כמה דקות.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ומפזרים את החלק העליון של הבצק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מרדדים את הבצק בעובי 1/8 אינץ', בטוחים שהבצק לא נדבק למשטח העבודה (העבירו מדי פעם מרית ארוחה ארוכה או סכין מתחת לבצק רק כדי להיות בטוחים, ואבקו את המשטח עם יותר קמח, במידת הצורך). לקבלת עוגיות רכות יותר, מרדדים מעט עבים יותר. בעזרת חותכי עוגיות חותכים את העוגיות ומעבירים לדפי עוגיות ללא מקל, מניחים את העוגיות במרחק של 1 אינץ ' זה מזה. בעדינות ללוש את שאריות יחד וליצור לתוך דיסק אחר. עוטפים ומצננים 5 דקות לפני שמרדדים שוב כדי לחתוך עוד עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
אופים, מחליפים את מיקומי העוגיות מלמעלה למטה ובחזרה לחזית באמצע האפייה, עד ששולי העוגיות מתייצבים ופריכים, 10 עד 12 דקות. מצננים על הסדינים למשך 2 דקות, ואז מעבירים למדפי עוגות תיל להתקררות מלאה. מקשטים בציפוי מלכותי. (ניתן להכין את העוגיות עד שבוע 1 קדימה, לאחסן במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הפוך קדימה: הדובדבן יכול מוכן עד 2 ימים קדימה, מאוחסן במיכל אטום עם מגבת נייר לחה לחוץ ישירות על משטח הדובדבן, וקירור.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
הדובדבן הזה מתקשה לקווים לבנים מבריקים, ומשמש לקישוטי צנרת על אנשי זנגוויל או עוגיות אחרות. הדובדבן המלכותי המסורתי משתמש בחלבוני ביצה גולמיים, אבל אני מעדיף אבקה לבנה יבשה, הזמינה ברוב הסופרמרקטים, כדי למנוע כל חשש מחלבוני ביצה לא מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
בעת שימוש בשקית מאפה, תרגל את כישורי הקישוט שלך לפני שאתה מקרח את העוגיות. פשוט בצע כמה ריצות ניסיון כדי לקבל את תחושת הדובדבן והשקית, תוך צנרת הציפוי על נייר אלומיניום או נייר שעווה. אם אתה עובד במהירות, אתה יכול להשתמש במרית מתכת כדי לגרד את ציפוי הבדיקה בחזרה לאצווה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
אבקה לבנה ביצה יבשה זמינה גם בהזמנת דואר מ
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
קטלוג בייקר, 1-800-827-683
16
אבקת מרנג, שהיא חלבוני ביצה מיובשים עם סוכר שכבר הוסיף, הופכת גם היא לציפוי מלכותי מעולה; פשוט עקוב אחר ההוראות שעל האריזה. עם זאת, חלבוני הביצה המיובשים הלא ממותקים הם מגוונים יותר, מכיוון שניתן להשתמש בהם גם במנות מלוחות. אבקת מרנג זמינה מהרפתקאות בבישול (1-800-305-111
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
17
ואת
18
קטלוג בייקר.
19
בקערה בינונית, בעזרת מערבל חשמלי ידני במהירות נמוכה, מקציפים את הסוכר של הקונדיטורים, אבקת חלבון הביצה והמים עד לאיחוד. הגדל את המהירות לגבוהה והכה, מגרד את דפנות הקערה לעתים קרובות, עד שהוא נוקשה מאוד, מבריק ועבה מספיק לצינור; 3 עד 5 דקות. (הדובדבן יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה, מאוחסן במיכל אטום עם מגבת נייר לחה לחוץ ישירות על משטח הדובדבן, וקירור.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
20
כדי לצנרת קישוטי קו, השתמש בשקית מאפה המצוידת בצינור עם קצה כתיבה קטן ברוחב של כ-1/8 אינץ', כגון אטקו מס ' 7; ייתכן שיהיה קשה מדי לסחוט את הציפוי מקצות קטנים יותר. במידת הצורך, דק את הדובדבן במעט מים חמים. כדי למלא את שקית מאפה, להתאים אותו עם הצינור. קפלו את החלק העליון של התיק לאחור ליצירת שרוול והחזיקו אותו ביד אחת. (או, הניחו את השקית בכוס גבוהה וקפלו את החלק העליון לאחור ליצירת שרוול.) באמצעות ספאטולה גומי, לגרוף את הדובדבן לתוך השקית. לפתוח את השרוול ולסובב את החלק העליון של התיק סגור. לסחוט את הדובדבן למטה כדי למלא את הצינור. התאמן תמיד תחילה על דף נייר שעווה או נייר אלומיניום כדי לבדוק את זרימת ועקביות הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
21
ציפוי מלכותי מסורתי: החליפו 3 חלבוני ביצה גדולים באבקה ובמים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות זנגוויל. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.