קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות זנגביל 101

עוגיות זנגביל 101
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות זנגביל 101. מתכון זה מכין 36 מנות עם 164 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מרשת מזון דורש ג' ינג'ר טחון, סוכר קונדיטורים, קמח וציפורן טחונה. 17 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: זנגוויל 101 (בגידה: עוגיות לקשט), זנגוויל 101, ו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקם את המתלים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחמם מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מנפים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הג ' ינג ' ר, הפלפל האנגלי, הציפורן, המלח והפלפל דרך מסננת תיל לקערה בינונית. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי ידני במהירות גבוהה, מקציפים את החמאה וקיצור הירקות עד לשילוב טוב, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים עד שהתערובת בהירה במרקם ובצבע, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את המולסה והביצה. בעזרת כף עץ מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח ליצירת בצק נוקשה. מחלקים את הבצק לשני דיסקים עבים ועוטפים כל דיסק בניילון. מכניסים למקרר לצינון, כ -3 שעות. (הבצק יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
כדי לרדד את העוגיות, עבדו עם דיסק אחד בכל פעם, ושמרו על הדיסק השני בקירור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהוא מספיק חם לרדד בלי להיסדק, בערך 10 דקות. (אם הבצק צונן יותר מ -3 שעות, יתכן שהוא יצטרך עוד כמה דקות.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ומפזרים את החלק העליון של הבצק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
מרדדים את הבצק בעובי 1/8 אינץ', בטוחים שהבצק לא נדבק למשטח העבודה (העבירו מדי פעם מרית ארוחה ארוכה או סכין מתחת לבצק רק כדי להיות בטוחים, ואבקו את המשטח עם יותר קמח, במידת הצורך). לקבלת עוגיות רכות יותר, מרדדים מעט עבים יותר. בעזרת חותכי עוגיות חותכים את העוגיות ומעבירים לדפי עוגיות ללא מקל, מניחים את העוגיות במרחק של 1 אינץ ' זה מזה. בעדינות ללוש את שאריות יחד וליצור לתוך דיסק אחר. עוטפים ומצננים 5 דקות לפני שמרדדים שוב כדי לחתוך עוד עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
אופים, מחליפים את מיקומי העוגיות מלמעלה למטה ובחזרה לחזית באמצע האפייה, עד ששולי העוגיות מתייצבים ופריכים, 10 עד 12 דקות. מצננים על הסדינים למשך 2 דקות, ואז מעבירים למדפי עוגות תיל להתקררות מלאה. מקשטים בציפוי מלכותי. (ניתן להכין את העוגיות עד שבוע 1 קדימה, לאחסן במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
הפוך קדימה: הדובדבן יכול מוכן עד 2 ימים קדימה, מאוחסן במיכל אטום עם מגבת נייר לחה לחוץ ישירות על משטח הדובדבן, וקירור.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
הדובדבן הזה מתקשה לקווים לבנים מבריקים, ומשמש לקישוטי צנרת על אנשי זנגוויל או עוגיות אחרות. הדובדבן המלכותי המסורתי משתמש בחלבוני ביצה גולמיים, אבל אני מעדיף אבקה לבנה יבשה, הזמינה ברוב הסופרמרקטים, כדי למנוע כל חשש מחלבוני ביצה לא מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
13
בעת שימוש בשקית מאפה, תרגל את כישורי הקישוט שלך לפני שאתה מקרח את העוגיות. פשוט בצע כמה ריצות ניסיון כדי לקבל את תחושת הדובדבן והשקית, תוך צנרת הציפוי על נייר אלומיניום או נייר שעווה. אם אתה עובד במהירות, אתה יכול להשתמש במרית מתכת כדי לגרד את ציפוי הבדיקה בחזרה לאצווה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
אבקה לבנה ביצה יבשה זמינה גם בהזמנת דואר מ
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
15
קטלוג בייקר, 1-800-827-683
16
אבקת מרנג, שהיא חלבוני ביצה מיובשים עם סוכר שכבר הוסיף, הופכת גם היא לציפוי מלכותי מעולה; פשוט עקוב אחר ההוראות שעל האריזה. עם זאת, חלבוני הביצה המיובשים הלא ממותקים הם מגוונים יותר, מכיוון שניתן להשתמש בהם גם במנות מלוחות. אבקת מרנג זמינה מהרפתקאות בבישול (1-800-305-111
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
17
ואת
18
קטלוג בייקר.
19
בקערה בינונית, בעזרת מערבל חשמלי ידני במהירות נמוכה, מקציפים את הסוכר של הקונדיטורים, אבקת חלבון הביצה והמים עד לאיחוד. הגדל את המהירות לגבוהה והכה, מגרד את דפנות הקערה לעתים קרובות, עד שהוא נוקשה מאוד, מבריק ועבה מספיק לצינור; 3 עד 5 דקות. (הדובדבן יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה, מאוחסן במיכל אטום עם מגבת נייר לחה לחוץ ישירות על משטח הדובדבן, וקירור.)
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
כדי לצנרת קישוטי קו, השתמש בשקית מאפה המצוידת בצינור עם קצה כתיבה קטן ברוחב של כ-1/8 אינץ', כגון אטקו מס ' 7; ייתכן שיהיה קשה מדי לסחוט את הציפוי מקצות קטנים יותר. במידת הצורך, דק את הדובדבן במעט מים חמים. כדי למלא את שקית מאפה, להתאים אותו עם הצינור. קפלו את החלק העליון של התיק לאחור ליצירת שרוול והחזיקו אותו ביד אחת. (או, הניחו את השקית בכוס גבוהה וקפלו את החלק העליון לאחור ליצירת שרוול.) באמצעות ספאטולה גומי, לגרוף את הדובדבן לתוך השקית. לפתוח את השרוול ולסובב את החלק העליון של התיק סגור. לסחוט את הדובדבן למטה כדי למלא את הצינור. התאמן תמיד תחילה על דף נייר שעווה או נייר אלומיניום כדי לבדוק את זרימת ועקביות הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
21
ציפוי מלכותי מסורתי: החליפו 3 חלבוני ביצה גדולים באבקה ובמים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות זנגוויל. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.