עוגיות זנגביל 101
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות זנגביל 101. מתכון זה מכין 36 מנות עם 164 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מרשת מזון דורש ג' ינג'ר טחון, סוכר קונדיטורים, קמח וציפורן טחונה. 17 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: זנגוויל 101 (בגידה: עוגיות לקשט), זנגוויל 101, ו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדרים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מקם את המתלים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחמם מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
מנפים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הג ' ינג ' ר, הפלפל האנגלי, הציפורן, המלח והפלפל דרך מסננת תיל לקערה בינונית. הניחו בצד.
בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי ידני במהירות גבוהה, מקציפים את החמאה וקיצור הירקות עד לשילוב טוב, בערך 1 דקה.
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים עד שהתערובת בהירה במרקם ובצבע, כ -2 דקות. מקציפים פנימה את המולסה והביצה. בעזרת כף עץ מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח ליצירת בצק נוקשה. מחלקים את הבצק לשני דיסקים עבים ועוטפים כל דיסק בניילון. מכניסים למקרר לצינון, כ -3 שעות. (הבצק יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה.)
כדי לרדד את העוגיות, עבדו עם דיסק אחד בכל פעם, ושמרו על הדיסק השני בקירור.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהוא מספיק חם לרדד בלי להיסדק, בערך 10 דקות. (אם הבצק צונן יותר מ -3 שעות, יתכן שהוא יצטרך עוד כמה דקות.)
מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ומפזרים את החלק העליון של הבצק בקמח.
מרדדים את הבצק בעובי 1/8 אינץ', בטוחים שהבצק לא נדבק למשטח העבודה (העבירו מדי פעם מרית ארוחה ארוכה או סכין מתחת לבצק רק כדי להיות בטוחים, ואבקו את המשטח עם יותר קמח, במידת הצורך). לקבלת עוגיות רכות יותר, מרדדים מעט עבים יותר. בעזרת חותכי עוגיות חותכים את העוגיות ומעבירים לדפי עוגיות ללא מקל, מניחים את העוגיות במרחק של 1 אינץ ' זה מזה. בעדינות ללוש את שאריות יחד וליצור לתוך דיסק אחר. עוטפים ומצננים 5 דקות לפני שמרדדים שוב כדי לחתוך עוד עוגיות.
אופים, מחליפים את מיקומי העוגיות מלמעלה למטה ובחזרה לחזית באמצע האפייה, עד ששולי העוגיות מתייצבים ופריכים, 10 עד 12 דקות. מצננים על הסדינים למשך 2 דקות, ואז מעבירים למדפי עוגות תיל להתקררות מלאה. מקשטים בציפוי מלכותי. (ניתן להכין את העוגיות עד שבוע 1 קדימה, לאחסן במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר.)
הפוך קדימה: הדובדבן יכול מוכן עד 2 ימים קדימה, מאוחסן במיכל אטום עם מגבת נייר לחה לחוץ ישירות על משטח הדובדבן, וקירור.
הדובדבן הזה מתקשה לקווים לבנים מבריקים, ומשמש לקישוטי צנרת על אנשי זנגוויל או עוגיות אחרות. הדובדבן המלכותי המסורתי משתמש בחלבוני ביצה גולמיים, אבל אני מעדיף אבקה לבנה יבשה, הזמינה ברוב הסופרמרקטים, כדי למנוע כל חשש מחלבוני ביצה לא מבושלים.
בעת שימוש בשקית מאפה, תרגל את כישורי הקישוט שלך לפני שאתה מקרח את העוגיות. פשוט בצע כמה ריצות ניסיון כדי לקבל את תחושת הדובדבן והשקית, תוך צנרת הציפוי על נייר אלומיניום או נייר שעווה. אם אתה עובד במהירות, אתה יכול להשתמש במרית מתכת כדי לגרד את ציפוי הבדיקה בחזרה לאצווה.
אבקה לבנה ביצה יבשה זמינה גם בהזמנת דואר מ
קטלוג בייקר, 1-800-827-683
אבקת מרנג, שהיא חלבוני ביצה מיובשים עם סוכר שכבר הוסיף, הופכת גם היא לציפוי מלכותי מעולה; פשוט עקוב אחר ההוראות שעל האריזה. עם זאת, חלבוני הביצה המיובשים הלא ממותקים הם מגוונים יותר, מכיוון שניתן להשתמש בהם גם במנות מלוחות. אבקת מרנג זמינה מהרפתקאות בבישול (1-800-305-111
בקערה בינונית, בעזרת מערבל חשמלי ידני במהירות נמוכה, מקציפים את הסוכר של הקונדיטורים, אבקת חלבון הביצה והמים עד לאיחוד. הגדל את המהירות לגבוהה והכה, מגרד את דפנות הקערה לעתים קרובות, עד שהוא נוקשה מאוד, מבריק ועבה מספיק לצינור; 3 עד 5 דקות. (הדובדבן יכול להיות מוכן עד 2 ימים קדימה, מאוחסן במיכל אטום עם מגבת נייר לחה לחוץ ישירות על משטח הדובדבן, וקירור.)
כדי לצנרת קישוטי קו, השתמש בשקית מאפה המצוידת בצינור עם קצה כתיבה קטן ברוחב של כ-1/8 אינץ', כגון אטקו מס ' 7; ייתכן שיהיה קשה מדי לסחוט את הציפוי מקצות קטנים יותר. במידת הצורך, דק את הדובדבן במעט מים חמים. כדי למלא את שקית מאפה, להתאים אותו עם הצינור. קפלו את החלק העליון של התיק לאחור ליצירת שרוול והחזיקו אותו ביד אחת. (או, הניחו את השקית בכוס גבוהה וקפלו את החלק העליון לאחור ליצירת שרוול.) באמצעות ספאטולה גומי, לגרוף את הדובדבן לתוך השקית. לפתוח את השרוול ולסובב את החלק העליון של התיק סגור. לסחוט את הדובדבן למטה כדי למלא את הצינור. התאמן תמיד תחילה על דף נייר שעווה או נייר אלומיניום כדי לבדוק את זרימת ועקביות הציפוי.
ציפוי מלכותי מסורתי: החליפו 3 חלבוני ביצה גדולים באבקה ובמים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות זנגוויל. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.