עוגיות זנגביל כפולות
עוגיות זנגביל כפולות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 134 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, דבשה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות זנגביל כפולות, עוגיות זנגביל כפולות, ו פעמיים צרות עוגיות ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למיקומים בינוניים ותחתונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, ג ' ינג ' ר הקרקע, קינמון, שיני ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר חום, וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 4 דקות. מוכה בביצה ומולסה.
מוסיפים מרכיבים יבשים לקערה ומכים עד רק בשילוב. מערבבים ג ' ינג ' ר מסוכר לקוביות עם מרית גומי.
באמצעות סקופ עוגיות בגודל בינוני או כף, טיפת בצק על דפי אפייה מוכנים.
אופים עד הקצוות כהים צמרות רק מבושל דרך, על 10 דקות.
בואו להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. עוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שבוע אחד.