עוגיות חג המולד אני
עוגיות חג המולד אני צמחוני ומספק כ 144 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זה עובד טוב כמו קינוח. . אם יש לך קמח, חצאים אגוז, קליפת לימון מסוכרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות כדורי שלג - רגעים נמסים - קל עוגיות חג המולד s.
הוראות
מרתיחים מולסה וסוכר עד שהסוכר מתמוסס.
טוחנים אגוזים, צימוקים, דומדמניות ואתרוג, ומתמזגים עם חמאה או שומן בקערה גדולה.
מוסיפים את הסירופ המקורר.
מערבבים את התבלינים, שמן אניס, ביצים, מלח וחלב חמוץ.
מערבבים סודה וקמח. השאר את הבצק במקרר במשך כמה ימים.
הבצק יכול להיות מגולגל החוצה לחתוך, או בצורת לחמניות פרוסות.
מניחים על סדינים משומנים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 10 עד 20 דקות. מגניב על מדפים תיל.