עוגיות חג הפסחא
עוגיות חג הפסחא יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 812 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 39 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. אם יש לכם אבקת סוכר, מלח, ציפוי פשוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות חג הפסחא, עוגיות חג הפסחא, ו עוגיות ביצת פסחא.
הוראות
מקציפים חמאה, סוכר ומלח במהירות בינונית בעזרת מערבל מעמד חשמלי כבד עד לקבלת קרם.
מוסיפים וניל; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח בהדרגה, מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. (הבצק יהיה רך מאוד.)
מחלקים בצק ל -2 מנות שוות; עוטפים כל אחד בניילון נצמד, ומשטחים לדיסק. מצננים 2 עד 24 שעות.
פרשו דיסק בצק 1 על משטח מקומח היטב. מכסים בחתיכה גדולה של ניילון נצמד, ומגלגלים לעובי 1/4 אינץ'; חותכים לצורות רצויות עם 3 חותכי עוגיות בגודל 1/2 אינץ'.
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים. צינה 15 דקות. חזור על התהליך עם דיסק הבצק שנותר.
אופים בחום של 350 למשך 14 עד 17 דקות או סתם עד שהקצוות משחימים קלות. מגניב על סדינים אפייה 5 דקות.
מעבירים למתלים, ומניחים להתקרר לחלוטין (כ-30 דקות). מקשטים עוגיות בציפוי פשוט.
תן לעמוד 1 שעה או עד הדובדבן הוא המשרד.