עוגיות חמאה "מלוחות שיבולת שועל"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות חמאה "מלוח Oat". והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-192 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, ביצה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: עוגות חמאה עם ציפוי קרמל מלוח, עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת שיבולת שועל, ו עוגיות אגוזים מעורבים מלוחים.
הוראות
בקערה בינונית מקציפים יחד שיבולת שועל, קמח, קינמון, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי לנצח חמאה עד חלקה.
מוסיפים סוכרים ומכים עד רכות, על 3 עד 5 דקות. לנצח תמצית וניל. הכה בביצה עד שילוב יסודי.
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד רק בשילוב. מערבבים שבבי חמאה.
מכסים את הקערה עם הבצק בניילון נצמד. בצק קריר במקרר לפחות שעתיים ועד לילה.
הזז מדף תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 375° F. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מגלגלים כף גדושה של בצק לכדור וטובלים אותו בקערה רדודה של פלר דה סאל או מלח כשר, כך שהמלח הגס יושב על הכדור.
מניחים על גיליון עוגיות, בצד מלוח למעלה, משאיר כמה סנטימטרים של מקום בין כדורי הבצק. חזור עם הבצק שנותר.
אופים עד הקצוות של העוגיות הם חום זהוב, על 12 עד 14 דקות.
תן מגניב 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. ניתן לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.