עוגת מוקה שזיפים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 288 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, קינמון טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה די גרוע. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגת שזיפים, ו שזיף אגוז עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, שמנת הסוכר הלבן וקיצור עד אור ורך. מקציפים את הביצים, ומוסיפים לתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
קיצור
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
תוסיף שזיפים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשים
3
בקערה אחרת, לנפות את הקמח, סודה, אבקת אפייה, 1 כפית קינמון, אגוז מוסקט, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קינמון
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
פופ
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים מרכיבים יבשים אלה לסירוגין עם חלב החמאה לתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
סוכר
5
יוצקים את הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 9 מחבתות שכבת אינץ'.
6
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 30 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
כדי להפוך את הדובדבן מוקה: להתחיל על ידי creaming החמאה. תערובת בחלמון הביצה. לנפות את הסוכר של ממתקים, קקאו, ו 1 כפית קינמון יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קינמון
חלמון ביצה
חמאה
אבקת קקאו
ציפוי
מוקה
8
מוסיפים את תערובת הסוכר הזאת לסירוגין עם הקפה החם לחמאה המוקרמת. כפור את העוגה מקורר.