עוגיות חמאת בוטנים ללא גלוטן עם ציפוי שוקולד
המתכון ללא גלוטן עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חמאה, שוקולד אפייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. נסו בריא Chunky Monkey Cake†/ aka חמאת בוטנים בננה עוגה עם שוקולד חמאת בוטנים ציפוי! (ללא סוכר, חלבון גבוה & ללא גלוטן), בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם, ו עוגת שוקולד בריאה עם ציפוי חמאת בוטנים (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, חלבון גבוה, ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° למחבת אלומיניום מבריק,325 למחבת nonstick כהה.
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל, או כוסות גריז עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת קמח, אבקת אפייה, מסטיק xanthan ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח סוכר מגורען, 1/3 כוס חמאה מרוכך, חמאת בוטנים 1 כפית וניל במהירות בינונית על 3 דקות או עד אור ורך.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, להכות על מהירות בינונית 1 דקה לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, להכות בתערובת מרכיב יבש לסירוגין עם 1/2 כוס חלב, מתחיל ומסתיים בתערובת יבשה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין. חלקה צמרות הבלילה בכוסות עם אצבעות רטובות.
אופים 20 עד 24 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הקאפקייק יוצא נקי. מגניב 5 דקות במחבת; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לחלוטין לפני הציפוי, כ -30 דקות.
כדי להפוך את ציפוי שוקולד, בקערה בינונית, לנצח 3 כפות ריכך חמאה ושוקולד עד מעורבב.
מוסיפים אבקת סוכר, 1/2 כפית וניל ומספיק חלב עד חלקה ומפיצה.