עוגיות חמאת בוטנים ממולאות עם ציפוי חמאת בוטנים מעורבב
המתכון ממולא חמאת בוטנים קאפקייקס עם ציפוי חמאת בוטנים מעורבב מוכן בערך 2 שעות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים, חמאה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות חמאת בוטנים וריבה עם ציפוי חמאה בוטנים קרם חמאה, לחם חמאת בוטנים עם שכבות-נוטלה {עוגת לחם חמאת בוטנים}, ו עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 12 כוס מאפין פח עם מצעים נייר. תניח בצד.
עבור המילוי: בסיר קטן, כבד, לשלב את סוכריות קרמל ושמנת כבדה על אש נמוכה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הממתקים נמסו ואת התערובת חלקה, על 10 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
עבור העוגות: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את הסוכר מגורען וחמאה במהירות גבוהה עד אור ורך, 2 עד 3 דקות. להפחית את המהירות בינונית לנצח את וניל וביצים. עם המכונה פועלת, בקבוצות, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח כדי ליצור בלילה עבה. הכה בחמאת הבוטנים.
מניחים 3 כפות של הבלילה בתחתית כל אוניית קאפקייקס. למעלה עם 1 כף של תערובת קרמל.
הוסף 1/4 כוס הבלילה על גבי תערובת הקרמל.
אופים במשך 23 עד 25 דקות עד בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז הקאפקייקס יוצא עם פירורים לחים. מגניב במשך 5 דקות.
הסר את הקאפקייקס מן הפח מאפין מגניב לחלוטין על מתלה חוט, על 1 שעה (מרכז cupcakes ייפול במהלך הקירור).
לקבלת ציפוי: בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עד אור וחלק. לנצח את אבקת סוכר וחלב עד חלקה וקרם. באמצעות מרית גומי, לקפל את חמאת בוטנים עד מערבולות של חמאת בוטנים טופס לאורך כל הציפוי.
מניחים את הציפוי בשקית צנרת העליון את הקאפקייקס או להשתמש מרית קטנה כדי להקפיא את הקאפקייקס.