עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד
המתכון חמאת בוטנים קאפקייקס עם ציפוי שוקולד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 257 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, חמאת בוטנים שמנת, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן, ביצים ו 3/4 כוס חמאת בוטנים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין (כשני שלישים מלאים).
אופים 18 עד 23 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד ציפוי ו 1/4 כוס חמאת בוטנים. עוגות פרוסט עם תערובת זיגוג.
מפזרים בוטנים; לחץ קלות לתוך ציפוי.