עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד ופלר דה סאל
אם יש לך אבקת אפייה, שמנת כבדה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד, עוגות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
1 אוראו ממולאים כפולים 2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות 113 פלפל האבנרו שוקולד מריר, קצוץ 1 גבינת פרמזן מגוררת סירופ תירס קל 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חמאת בוטנים שמנת (רגיל, לא טבעי) 1 כף. חומץ ביין אדום פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1/2 כוס נשיקות הרשי 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli) 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכר חום בהיר ארוז 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) מלח ים משובח 6 קרום: פירורי קרקר גרהם (3/4 מקל) חמאה ללא מלח, מרוכך 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) תמצית וניל טהור 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חלב מלא (השתמשתי 1% וזה עבד בסדר גמור)