עוגיות חמאת בוטנים שיבולת שועל עם נגיעות ג'ינג'ר
עוגיות חמאת בוטנים שיבולת שועל עם ג'ינג'ר עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 260 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר טחון, חמאת בוטנים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות חמאת בוטנים שיבולת שועל עם נגיעות ג'ינג'ר, עוגיות ג'ינג'ר שיבולת שועל חמאה חומה, ו משחי חמאת בוטנים חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, שמנת יחד קיצור, חמאה, סוכר חום וסוכר לבן. מקציפים את הביצים, חמאת בוטנים ווניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, מלח וג ' ינג ' ר טחון, ומערבבים לתוך התערובת מוקרם. לבסוף, מערבבים את שיבולת השועל התגלגל וג ' ינג ' ר מסוכר. טיפה על ידי כפית מעוגלתעל גבי גיליון עוגיות לא מוכן.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב.
הסר מסדין האפייה כדי להתקרר על מדפי תיל. לאחסן במיכל אטום כאשר מגניב.