עוגיות חתוכות עם קמח שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות לגזור עשה עם קמח שיבולת שועל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 65 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לך קמח, ביצה, קמח שיבולת שועל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 23 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ארוחת בוקר אוכמניות (עשוי עם קמח חומוס!), עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת שיבולת שועל, ו מאפינס קינמון תפוחים Paleo עשה עם קמח קוקוס.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד את הסוכר והחמאה של ממתקים עד חלקה. מקציפים את הביצה והוניל.
מערבבים את הקמח כל המטרה, קמח שיבולת שועל וסודה לאפייה; מערבבים לתוך התערובת מוקרם. מכסים את הבצק, ומקררים במשך כשעה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים לצורות הרצויות באמצעות חותכי עוגיות.
מניחים עוגיות בנפרד 2 אינץ ' על דף עוגיות ungreased.
אופים במשך 7 עד 8 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקצוות מתחילים חום.
הסר מסדינים אפייה כדי להתקרר על מדפי תיל. כאשר מגניב, לאכול רגיל, או פרוסט עם ציפוי העוגיות האהוב עליך.