עוגיות טבולות שוקולד וגלידת שמנת
מתכון זה מספק 9 מנות. עם 872 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם עוגיות עם כריכי שוקולד ממולאים בקרם, שוקולד מריר, גלידת ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-45 דקות. נסו שוקולד טבול גלידת אוריאו לימון, גלידות שוקולד טבל סלעי רוד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-by-9-אינץ תבנית אפייה עם לעטוף פלסטיק, חופפים לפי הצורך כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון ואת הצדדים ולהשאיר לפחות 5 אינץ'. (אם אפשר, השתמש במחבת שאין לה צדדים משופע.)
מניחים את הגלידה בקערה גדולה ומוסיפים את העוגיות. עבודה מהירה, לקפל את העוגיות לתוך הגלידה עם מרית גומי עד בשילוב שווה.זרוק את הגלידה בגושים גדולים לתוך המחבת מוכן ולהתפשט לקצוות עם מרית גומי. מכסים עם גלישת הפלסטיק התלויה ולחץ על פני השטח של הגלידה עם החלק התחתון של כוס מדידה עד שהוא ארוז לתוך שכבה חלקה, אפילו. להקפיא עד מוצק, לפחות 3 שעות.בינתיים, קו 2 דפי אפייה עם קלף או נייר שעווה. סרט כל פינה של הנייר למטה ומניח את דפי האפייה במקפיא.כאשר הגלידה מוצקה, להסיר את המחבת ו 1 תבנית אפייה מהמקפיא. אוחז בניילון נצמד, מוציא את גוש הגלידה מהמחבת ומניח אותו על קרש חיתוך.
הסר וזרוק את עטיפת הפלסטיק. חותכים את הלוח לתוך 9 ריבועים אפילו.באמצעות מרית שטוחה, להעביר באופן שווה את הריבועים על תבנית אפייה. להקפיא עד מוצק, לפחות 2 שעות.ממלאים קערה גדולה עם 2 סנטימטרים של מים קרים, מוסיפים 3 עד 4 קוביות קרח, ומניחים בצד.להביא סיר בינוני מלא 1 עד 2 אינץ ' של מים לרתיחה מעל חום גבוה; פעם מבשלים, להפחית את החום נמוך ולשמור על מבשלים חשוף.
מניחים 24 אונקיות של השוקולד בקערה גדולה, יבשה, חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר ומערבבים עם מרית גומי עד השוקולד נמס לחלוטין והגיע 48°. (ודא השוקולד לא בא במגע עם כל מים או יעלה על120. אם קורה, להתחיל מחדש, כמו השוקולד הוא כבר לא שמיש.)
הוסף את 8 אונקיות הנותרים של שוקולד ומערבבים כל הזמן, גירוד על החלק התחתון של הקערה, עד שכל השוקולד נמס והטמפרטורה התקררה ל 80 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, אחרי כל השוקולד נמס אתה יכול למקם את הקערה על אמבט מים קרים שמורות.להחזיר את הקערה לסיר ומערבבים עד שהשוקולד מגיע 31°; מיד להסיר מהחום. אל תסיר את המדחום מהקערה; בדוק את הטמפרטורה מעת לעת כדי לוודא שהיא נשארת בין87 ו89. (השוקולד חייב להישאר בטווח טמפרטורה זה או שזה לא להגדיר כראוי.) שמור את הסיר על אש נמוכה ולהשתמש בו כדי לחמם את השוקולד כמו necessary.To בדוק אם השוקולד הוא מזג כראוי, מורחים שכבה דקה על קלף או נייר שעווה ומניחים אותו במקרר במשך 3 דקות כדי להגדיר. אם השוקולד מתקשה חלק וללא פסים, הוא מחוסם כראוי. (אם זה לא מזג כראוי, לתת שוקולד נמס להקשיח ולהתחיל את תהליך הרפיה שוב: להביא את השוקולד עד118, ואז עד80, ואז שוב עד 88 ° F.) יש מזלג ומרית שטוחה מוכן.
הסר את תבנית האפייה הריקה ואת תבנית האפייה עם ריבועי הגלידה מהמקפיא. עבודה במהירות, להשתמש במרית שטוחה לרדת 1 גלידה מרובע לתוך השוקולד. שימוש במזלג, להפוך את הריבוע, לוודא שהקצוות מכוסים בשוקולד. הרם את הריבוע מהשוקולד עם המזלג והקש על המזלג מספר פעמים על קצה הקערה כדי לאזן את הציפוי. לגרד את החלק התחתון של המזלג על קצה הקערה כדי להסיר כל שוקולד עודף.
מניחים את הריבוע המצופה על תבנית האפייה הריקה. חזור עם הריבועים הנותרים ושוקולד, הטיית הקערה לפי הצורך כדי בריכת השוקולד באזור אחד, וריווח הריבועים קרובים זה לזה ככל האפשר על תבנית האפייה מבלי לגעת. (אם הריבועים גלידה מתחילים להמיס, להחזיר אותם למקפיא עד המשרד לפני המשך.) להקפיא את גלידות טבל עד ציפוי השוקולד התקשה ואת הגלידה היא מוצקה, לפחות 2 שעות. לעטוף אותם בנפרד בניילון נצמד, ולאחר מכן לסכל, ולאחסן במקפיא עד 2 שבועות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "