קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 45 דק.
מנות9
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגיות טבולות שוקולד וגלידת שמנת

עוגיות טבולות שוקולד וגלידת שמנת
מתכון זה מספק 9 מנות. עם 872 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם עוגיות עם כריכי שוקולד ממולאים בקרם, שוקולד מריר, גלידת ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-45 דקות. נסו שוקולד טבול גלידת אוריאו לימון, גלידות שוקולד טבל סלעי רוד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 9-by-9-אינץ תבנית אפייה עם לעטוף פלסטיק, חופפים לפי הצורך כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון ואת הצדדים ולהשאיר לפחות 5 אינץ'. (אם אפשר, השתמש במחבת שאין לה צדדים משופע.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מניחים את הגלידה בקערה גדולה ומוסיפים את העוגיות. עבודה מהירה, לקפל את העוגיות לתוך הגלידה עם מרית גומי עד בשילוב שווה.זרוק את הגלידה בגושים גדולים לתוך המחבת מוכן ולהתפשט לקצוות עם מרית גומי. מכסים עם גלישת הפלסטיק התלויה ולחץ על פני השטח של הגלידה עם החלק התחתון של כוס מדידה עד שהוא ארוז לתוך שכבה חלקה, אפילו. להקפיא עד מוצק, לפחות 3 שעות.בינתיים, קו 2 דפי אפייה עם קלף או נייר שעווה. סרט כל פינה של הנייר למטה ומניח את דפי האפייה במקפיא.כאשר הגלידה מוצקה, להסיר את המחבת ו 1 תבנית אפייה מהמקפיא. אוחז בניילון נצמד, מוציא את גוש הגלידה מהמחבת ומניח אותו על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר וזרוק את עטיפת הפלסטיק. חותכים את הלוח לתוך 9 ריבועים אפילו.באמצעות מרית שטוחה, להעביר באופן שווה את הריבועים על תבנית אפייה. להקפיא עד מוצק, לפחות 2 שעות.ממלאים קערה גדולה עם 2 סנטימטרים של מים קרים, מוסיפים 3 עד 4 קוביות קרח, ומניחים בצד.להביא סיר בינוני מלא 1 עד 2 אינץ ' של מים לרתיחה מעל חום גבוה; פעם מבשלים, להפחית את החום נמוך ולשמור על מבשלים חשוף.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים 24 אונקיות של השוקולד בקערה גדולה, יבשה, חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר ומערבבים עם מרית גומי עד השוקולד נמס לחלוטין והגיע 48°. (ודא השוקולד לא בא במגע עם כל מים או יעלה על120. אם קורה, להתחיל מחדש, כמו השוקולד הוא כבר לא שמיש.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר את הקערה מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הוסף את 8 אונקיות הנותרים של שוקולד ומערבבים כל הזמן, גירוד על החלק התחתון של הקערה, עד שכל השוקולד נמס והטמפרטורה התקררה ל 80 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, אחרי כל השוקולד נמס אתה יכול למקם את הקערה על אמבט מים קרים שמורות.להחזיר את הקערה לסיר ומערבבים עד שהשוקולד מגיע 31°; מיד להסיר מהחום. אל תסיר את המדחום מהקערה; בדוק את הטמפרטורה מעת לעת כדי לוודא שהיא נשארת בין87 ו89. (השוקולד חייב להישאר בטווח טמפרטורה זה או שזה לא להגדיר כראוי.) שמור את הסיר על אש נמוכה ולהשתמש בו כדי לחמם את השוקולד כמו necessary.To בדוק אם השוקולד הוא מזג כראוי, מורחים שכבה דקה על קלף או נייר שעווה ומניחים אותו במקרר במשך 3 דקות כדי להגדיר. אם השוקולד מתקשה חלק וללא פסים, הוא מחוסם כראוי. (אם זה לא מזג כראוי, לתת שוקולד נמס להקשיח ולהתחיל את תהליך הרפיה שוב: להביא את השוקולד עד118, ואז עד80, ואז שוב עד 88 ° F.) יש מזלג ומרית שטוחה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר את תבנית האפייה הריקה ואת תבנית האפייה עם ריבועי הגלידה מהמקפיא. עבודה במהירות, להשתמש במרית שטוחה לרדת 1 גלידה מרובע לתוך השוקולד. שימוש במזלג, להפוך את הריבוע, לוודא שהקצוות מכוסים בשוקולד. הרם את הריבוע מהשוקולד עם המזלג והקש על המזלג מספר פעמים על קצה הקערה כדי לאזן את הציפוי. לגרד את החלק התחתון של המזלג על קצה הקערה כדי להסיר כל שוקולד עודף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים את הריבוע המצופה על תבנית האפייה הריקה. חזור עם הריבועים הנותרים ושוקולד, הטיית הקערה לפי הצורך כדי בריכת השוקולד באזור אחד, וריווח הריבועים קרובים זה לזה ככל האפשר על תבנית האפייה מבלי לגעת. (אם הריבועים גלידה מתחילים להמיס, להחזיר אותם למקפיא עד המשרד לפני המשך.) להקפיא את גלידות טבל עד ציפוי השוקולד התקשה ואת הגלידה היא מוצקה, לפחות 2 שעות. לעטוף אותם בנפרד בניילון נצמד, ולאחר מכן לסכל, ולאחסן במקפיא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "