עוגיות טעימות של פרוסה ואפיה
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 175 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך נוטלה, סוכר חום, m & ms, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות טעימות של פרוסה ואפיה, קל לחתוך & לאפות עוגיות, ו קוקונט פרוסה & לאפות עוגיות.
הוראות
מערבבים קמח, קפה נמס, סודה לשתייה, ומלח בקערה. מערבבים יחד ומניחים בצד.שמנת יחד את החמאה עם הסוכרים, גירוד הקערה פעם אחת בעת ערבוב.
מוסיפים ביצים, מערבבים אחד בכל פעם, ווניל.
מוסיפים חמאת בוטנים ונוטלה ומערבבים.
הוסף מרכיבים יבשים במרווחים, ערבוב בעדינות לאחר כל תוספת. לגרד את הקערה פעם אחת ולערבב שוב.
הוסף אגוזי פקאן קצוצים m & m של ומערבבים בעדינות לשלב.
הוסף עוד של כל מרכיב במידת הצורך. בצק כפית על חתיכה ארוכה (או שתי חתיכות קצרות יותר) של נייר שעווה או ניילון נצמד. בזהירות לגלגל את הבצק בתוך לעטוף, לחיצה בעדינות כדי לקבל את זה כדי ליצור לתוך גליל מוצק. להכניס למקרר לפחות 3 עד 4 שעות או למקם לתוך המקפיא במשך 20-30 דקות. מחממים תנור ל 375 מעלות. חותכים כמה עוגיות שתרצו ושמים את הפרוסות על תבנית אפייה. (ככל שהפרוסות עבות יותר, כך יהיו רחוקות יותר העוגיות. הם אופים שטוח.)
אופים במשך 10 דקות, או עד חום נחמד וזהוב. טעים!