עוגיות ינשוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קאפקייקס ינשוף. מנה אחת מכילה 2280 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכריות קרמל, פצפוצי שוקולד, כדורי מאלט מצופים ביוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגות מלאות רפש עם זיגוג חלאה { Aka עוגות ליים קוקוס}, עוגות בייבי מקלחת: עוגות בננה שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים Macadamia, ו קאפקייקס NASCAR-מלח וחומץ עוגות חזיר רינד עם זיגוג בירה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כדורי מאלט לחתוך בצד על משטח העבודה. צרף מפזר לבן לכל כדור באמצעות שיפוד טבול קרם חמאה לדבוק.
הוסף שבב שוקולד מיני כתלמיד לכל מפזר לבן באמצעות חמאה יותר. תניח בצד.
לאוזניים: לפתוח את הקרמלים ולחץ עם אצבעות כדי לשטח. לחמם את הממתקים במיקרוגל במשך 5 עד 10 שניות אם הם קשים מדי לשטח בטמפרטורת החדר.
חותכים כל קרמל לשני משולשים קטנים עם מספריים. מעיל כל משולש עם ציפוי בצד אחד לכסות עם פצפוצי שוקולד. תניח בצד.
מניחים את סוכריות הגומי הצהובות הקטנות על משטח העבודה עומד זקוף. חותכים כל סוכריית גומי עם מספריים ישר למטה שלושה רבעים של הדרך דרך הממתקים כדי להפוך את הפה הפתוח. חותכים כדי לצמצם את הגודל והצורה הכוללים למקור מחודד.
כדי להרכיב:כפור כל קאפקייק עם כ 2 כפות חמאה.
מניחים את פצפוצי השוקולד בקערה קטנה. הפוך כל cupcake לתוך sprinkles ולחץ בעדינות לדבוק. צרף את העיניים ואת המקור על ידי החלת גושים קטנים של ציפוי נוסף לחיצה בעדינות. לדחוף את האוזניים לקצוות של הקאפקייק. חזור על צעדים עבור כל העוגות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קאפקייקס בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "