קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות כמהין שוקולד פופס

עוגיות כמהין שוקולד פופס
עוגיות כמהין שוקולד Pops עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. גשו לסופר וקנו וופלים וניל, פודינג מיידי בטעם וניל ג'לי, שוקולד חצי מתוק של בייקר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כמהין בצק עוגיות פופס, כמהין בצק עוגיות פופס, ו פצפוצי שוקולד צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב ופודינג מערבבים בקערה בינונית עם כפית גדולה רק עד תערובת פודינג הוא רטוב. מיד להוסיף פירורי וופל; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
(55 ופלים)(55 ופלים)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
צורה לתוך 42 (1 אינץ') כדורים; מקום על שעווה-נייר מכוסה גליונות אפייה. הקפאה 10 דקות. לטבול כדורי שוקולד חצי מתוק; לחזור תבנית אפייה. הכנס מקל סוכרייה על מקל למרכז של כל כדור.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מקררים 20 דקות. או עד המשרד. ממיסים שוקולד לבן לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
4
רסס מעל פופס; לקרר 10 דקות. או עד שהציפוי מוצק.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "