פרושוטו, ביצה מטוגנת ופרמזן על לחם כפרי
פרושוטו, ביצה מטוגנת, ופרמזן על לחם כפרי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לך פרמזן, מלח ופלפל, טוסקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פרושוטו, ביצה מטוגנת ופרמזן על לחם כפרי, ביצים עלומות על מצע של פטריות מטוגנות ולחם לבן כפרי, ו פרושוטו מלוח, כרוב ופרמזן.
הוראות
Broiler Preheat, עם המגש להגדיר במיקום הנמוך ביותר. לצלות את הלחם בצד אחד עד קלוי, 1 עד 2 דקות.
הסר ומחלק את הגבינה ואת prosciutto באופן שווה על הצדדים untoasted. לחזור broiler ומבשל, פתוח, עד פרושוטו הוא פריך והגבינה החלה להמס, על 1 דקה. תכבה את המטגן, תשאיר את הכריכים בפנים כדי להתחמם. במחבת, להמיס 1 כף של החמאה, ואז לטגן את הביצים כדי doneness הרצוי.
הסר את הכריכים ולמעלה כל אחד עם ביצה.
מוסיפים את החמאה הנותרת למחבת ומטגנים את האנשובי והשום על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהשום מתחיל להתרכך.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נבול, ואז מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל. כפית על הכריכים ומגישים.
להשמיט את האנשובי, שום, תרד, ומיץ לימון. למעלה עם עוד פרוסת טוסט לפני ההגשה. ואם הפרושוטו והפרמזן חדים מדי, תחליף אותם בבשר חזיר אפוי דבש וצ ' דר לבן.