אם 27 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות כריך חמאת בוטנים, aka "אפרון נורן" יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגלת, אבקת אפייה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת הגבינה של נורן אפרון, עוגיות כריך חמאת בוטנים עם מולסה חמאת בוטנים התחת, ו עוגיות כריך חמאת בוטנים.
הוראות
1
כדי להפוך את מילוי חמאת בוטנים, לשלב את כל החומרים מילוי בקערה באמצעות מקצף.מכסים ומקררים את התערובת עד שאתה מוכן למלא את העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כדי להפוך את עוגיות חמאת בוטנים, בקערה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ואבקת אפייה. מערבבים את שיבולת השועל ומלח. הניחו בצד את המרכיבים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
(כגון Crunch Bar)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה של מערבל חשמלי עם מצורף ההנעה, לשלב את החמאה, חמאת בוטנים גושית, וסוכרים ושמנת במהירות בינונית גבוהה עד מאוד רכה וחיוורת, לפחות 3 דקות, גירוד את קערת הערבוב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
4
הפעל את המיקסר בינוני נמוך ולהוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות לשלב כל ביצה וגירוד את הקערה לפי הצורך. לנצח בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הוסף את החומרים יבשים על מהירות נמוכה 3 עד 4 תוספות ומערבבים עד רק בשילוב. אל תגזים.
6
הסר את הקערה מן המיקסר לגרד את הקערה עם מרית גומי, הולך כל הדרך לתחתית הקערה כדי לערבב היטב את החומרים היבשים.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
השתמש בכף גלידה כדי לחלק את כל העוגיות בכפות 1-אונקיה (או להשתמש על 1 כף ערמה לכל עוגייה), הצבת את הסקופים על גיליון אפייה מצופה קלף. אתה צריך לאכול בערך 48 עוגיות. (ניתן למקם את כל העוגיות צמודות יחד לצעד המצמרר - תפחיתו אותן לאפייה מאוחר יותר.) Chill the scooped cookies for at least 2 hours or longer.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
כאשר אתה מוכן לאפות את העוגיות, מחממים מראש את התנור ל 191°. מסדרים 8 עוגיות, מרווחות באופן שווה בנפרד מעד, על כל גיליון אפייה מצופה קלף. (הערה: אל תשטחו את העוגיות; הן ישטחו כשהן אופות.) הגדר את תבנית האפייה בתוך תבנית אפייה אחרת למחבת כפולה ומניח אותו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים עד זהב שווה, כ 12 דקות, סיבוב המחבת באמצע זמן הבישול. אם יש לך 2 מחבתות פעמיים בתנור באותו זמן, גם לעבור אותם בין המדפים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר את המחבת מהתנור להתקרר על מתלה תיל במשך כ 10 דקות לפני הסרת העוגיות עם מרית מתכת. אפשר לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני מילוי אותן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
כדי להפוך את כריך עוגייה, להפוך את צד שטוח עוגייה אחת ולהפיץ עם קצת פחות מ 2 כפיות של מילוי. (אם יש לך סקופ 1-אונקיה, אתה יכול מעט underfill אותו כדי לחלק את המילוי או underfill כף.) למעלה עם עוגייה אחרת, צד שטוח למטה, לחיצה בעדינות. חזור עד שכל העוגיות נאספות לתוך כריכים.