עוגיות לימון מנצנצות
עוגיות כריך לימון מנצנץ עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-181 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכרים מלטשים צבעוניים, מיץ לימון, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות לימון מנצנצות, עוגיות לימון מנצנצות, ו עוגיות כריך לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
לטאטא יחד קמח, קורנפלור, ומלח.
היכו יחד חמאה וסוכר ממתקים עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך, ולאחר מכן הכה בגוון וניל. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח רק עד צורות בצק רך.
שמים סוכר מלטש בקערות שונות.
מגלגלים כפית קטנה של בצק לכדור ונופלים לסוכר, הופכים למעיל. לעצב מחדש במידת הצורך ולהעביר לתבנית אפייה. חזור, ריווח כדורים 3/4 אינץ ' זה מזה, עד תבנית אפייה מלא.
אופים עד צמרות סדוקות מעט אבל עדיין חיוור( ישבנים יהיה זהב חיוור), 12 עד 15 דקות.
מעבירים עוגיות על קלף למתלה כדי להתקרר לחלוטין.
טופס ואופים יותר עוגיות על גיליון אפייה שני.
היכו יחד את כל מילוי החומרים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד בשילוב היטב.
העברה לשקית sealable ולחתוך את פינה.
הפוך חצי עוגיות וצינור על 1/2 כפית מילוי בצד שטוח של כל אחד. כריך עם עוגיות שנותרו, לחיצה בעדינות.
כדורי בצק מסוכרים צריך להיות מקורר במשך 30 דקות או קפוא במשך 5 עד 10 דקות כדי לעזור לשמר את הצורה העגולה שלהם. שמור את העוגיות דחוקות מקורר.
העוגיות לא דחוסות לשמור, בתוך קופסת עוגיות מתכת, בטמפרטורת החדר מגניב עד 4 ימים.
מתוך ספר עוגיות גורמה: המתכון הטוב ביותר יחיד מכל שנה 1941-2009 על ידי Condé Nast Publications. זכויות יוצרים © 2010 by Condé Nast Publications; photographs copyright © 2010 by Condé Nast Publications. פורסם על ידי Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company.