עוגיות ליקר ביצים II
עוגיות ליקר ביצים II הוא חלב חינם ומספק כ 72 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם ליקר ביצים, סודה לשתייה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו עוגיות ליקר ביצים עם ציפוי ליקר ביצים עם קרם חמאה., עוגיות ליקר ביצים מתובל עם זיגוג ליקר ביצים, ו עוגיות ליקר ביצים עם זיגוג ליקר ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה בינונית, שמנת יחד את המרגרינה וסוכר לבן עד חלקה. מערבבים את הביצה ו 1 כוס ליקר ביצים.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת הסוכר כך שהוא מעורבב היטב. טיפה על ידי כפות מעוגלות על גיליון עוגיות מוכן. טיפה על ידי כפות מעוגלות על יריעות העוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
כדי להכין את הדובדבן, לשים את הסוכר ' ממתקים לקערה קטנה. מערבבים את ליקר הביצים הנותר כף אחת בכל פעם עד להשגת העקביות הרצויה.
מורחים על גבי עוגיות מקורר ולתת יבש לפני ההגשה.