קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות60
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות מולסה

עוגיות מולסה
אם יש לך בערך 1 שעה ו 20 דקות לבלות במטבח, עוגיות מולסה עשויות להיות נהדרות חלב חינם מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 47 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים.. 1312 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם ציפורן טחונה, ג'ינג'ר טחון, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 22%. 10 ימים של עוגיות: עוגיות מולסה לעיסות, עוגיות מולסה, ו עוגיות מולסה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים יחד את המרגרינה המומסת, 1 כוס סוכר וביצה לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את המולסה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
מולסהמולסה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, המלח, הקינמון, הציפורן והג ' ינג ' ר; מערבבים לתערובת המולסה. מכסים, בצק צונן במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מולסהמולסה
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מגלגלים בצק לכדורים בגודל אגוז, ומגלגלים אותם בסוכר הלבן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
גלולגלול
5
הניחו עוגיות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על גבי ניירות אפייה לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלקים נסדקים. מצננים על מתלי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.