עוגיות מרציפן
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם יש לך סוכר, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 32%. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד מרציפן סוכר, מרציפן-עוגיות שקדים ממולאות, ו מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל).
הוראות
מערבבים חמאה וסוכר בקערה גדולה. מערבבים בקמח ובתמצית שקדים עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. מחלקים ל-3 חלקים שווים. גוון וצורת הבצק כמפורט להלן.
מניחים על דף עוגיות ungreased. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות.
אופים כ 30 דקות או עד סט אבל לא חום.
מערבבים צבע מזון אדום לתוך חלק מהבצק. צורה לתוך כדורים קטנים, ואז לצורות לב, על 3/4 אינץ ' גבוה. זין עם קצה קהה של קיסם עבור מרקם.
מרדדים בסוכר אדום. הכנס חתיכה קטנה של קיסם בצבע ירוק או בצק ירוק לתוך הדף עבור גזע.