עוגיות מרשמלו מומסות
הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. גשו לסופר וקנו פקאן, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגיות מכשפה מומסות, עוגיות בוץ מיסיסיפי {Aka חלבית בראוניז מרשמלו}, ו בראוניז מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F ומניחים מחבת מתכת מרובעת בגודל 8 אינץ ' בנייר כסף או קלף.ממיסים את החמאה בסיר כבד (3 ליטר) גדול מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך, להוסיף שוקולד ומערבבים עד חלקה. אם אתה משתמש בסיר מתכת וחמאה חמה מאוד, אתה יכול להסיר את הסיר מהחום ולאחר מכן להוסיף את השוקולד, לתת לו להמיס על חום שיורית.
הסר מהחום כאשר נמס.עם מרית גומי גדולה או כף עץ, מערבבים סוכרים ומלח לתערובת השוקולד. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד מעורבב היטב.מקפלים בשוקולד צ ' יפס, מרשמלו ופקאנים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה.
אופים במשך 28 עד 30 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז יוצא לח אך נקי.
בואו להתקרר במחבת על מדף קירור במשך כ 30 דקות, ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר במשך כמה שעות.כאשר בראוניז הם מאוד מוצק וקר, להרים מהמחבת לחתוך לריבועים.