עוגיות מרשמלו מפלצת
מתכון זה מכין 48 מנות עם 159 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חמאה, צ'יפס שוקולד חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. ליל כל הקדושים יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות מרשמלו מפלצת, עוגיות מפלצת לכבוד עוגיפלצת (והשותפות החדשה של רחוב סומסום עם אייץ ' בי!), ו קבוצה של עוגיות מפלצת (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את העוגיות: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה בקערה גדולה. בקערה נפרדת מקציפים במיקסר את החמאה ואת שני הסוכרים במהירות בינונית-גבוהה עד שהם תפוחים. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת במהירות בינונית ואז מקציפים פנימה את הווניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים במהירות נמוכה עד לאיחוד.
מערבבים את שיבולת השועל, הדגנים, השוקולד צ ' יפס, הפקאנים והמרשמלו לבצק בעזרת כף עץ. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לבצק למשך 30 דקות. זרוק כפות גדושות מהבצק על ניירות האפייה המוכנים, במרחק של כ -3 סנטימטרים זה מזה.
אופים את העוגיות בקבוצות עד להזהבה, 10 עד 12 דקות.
תנו לעוגיות לנוח על מחבתות גיליון להתקרר מעט, בערך 10 דקות.
שלב את השוקולד צ ' יפס, המרשמלו, חצי וחצי ופלפל הקאיין בסיר על אש בינונית; מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהתערובת חלקה, כ -5 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הפקאנים.
מזלפים את התערובת על העוגיות ומניחים להתייצב, כ -4 שעות.