עוגיות סוכר
צריך קינוח צמחוני? עוגיות סוכר יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-50 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, תמצית ונילן, קמח לכל מטרה שלא חוסל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מושלם עבור חג המולד. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה, ו יום עוגיית סוכר שמח — עוגיות אמיש סוכר.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח והמלח יחד ולהניח בצד.
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל חשמלי ולהשתמש מצורף ההנעה במהירות בינונית כדי שמנת אותם יחד עד אור ושמנת, על 1 דקה. מקציפים בחלמון ביצה אחד בכל פעם, ואחריו שמן, וניל וגרידת לימון, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
במהירות נמוכה, להכות לאט בתערובת הקמח, ואז להגדיל את המהירות בינוני להכות את הבצק עד שהוא מגיע מן הצדדים של הקערה. לעצב את הבצק לתוך דיסק גדול ולעטוף אותו בגיליון פלסטיק; לקרר לפחות 4 שעות או לילה.
כאשר אתה מוכן לאפות את העוגיות, להסיר את הבצק מהמקרר כדי לרכך אותו מעט בזמן שאתה מחממים את התנור ל 177°, מיקום המדפים במרכז התנור. לרסס שני יריעות עוגיות או מחבתות גיליון מעוטפות קלות עם תרסיס בישול שאינו מקל ולמפות אותם בנייר קלף.
מחלקים את הבצק לשלוש חתיכות; לעבוד עם חתיכה אחת בכל פעם, שמירה על חתיכות אחרות מקורר או בחלק קריר של המטבח. על לוח מקומח קל, מגלגלים את הבצק בעובי 1 / 8 אינץ', דואגים לוודא שהבצק לא נדבק ללוח ונשאר קריר למגע. השתמש בחותכים האהובים עליך כדי להחתים את העוגיות לצורות הרצויות ולהעביר אותם לסדינים אפייה, 1/2 אינץ ' זה מזה. עבודה עם שני סדינים בכל פעם, קירור הבצק הנותרים ושאריות במהלך אפייה, קירור וקישוט.
אופים את העוגיות 10 עד 12 דקות, או עד שהם פשוט הופכים זהב בקצוות. סובב את דפי האפייה באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו בראונינג.
אפשר לעוגיות להתקרר למשך דקה אחת על הסדין, ולאחר מכן החלק אותן על מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. חזור לפי הצורך עם שאריות הבצק.
לאחסן את העוגיות עד 2 שבועות במיכל אטום.