קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סוכר

עוגיות סוכר
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, ביצה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), יום עוגיית סוכר שמח — עוגיות אמיש סוכר, ו עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה.

הוראות

1
תנור חום ל 350 F. לנצח את החמאה והסוכר בקערה של מיקסר חשמלי על בינוני גבוה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מוסיפים את הביצה ומכים עד פלאפי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
תוסיף את הוניל. הפחת את מהירות המערבל לרמה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה ומוסיפים אותו לאט לתערובת החמאה, ערבוב עד רק משולב (הבצק יהיה נוקשה). צורה לדיסק שטוח 1 אינץ ' עבה. להכניס למקרר, עטוף, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים לצורות ומניחים על דפי אפייה מרופדים בקלף. השאריות ניתן לשלב ושוב התגלגל החוצה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים 10 עד 12 דקות, עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. להתקרר מעט על סדיני האפייה לפני העברה למדפים קירור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד