עוגיות סוכר
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, ביצה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), יום עוגיית סוכר שמח — עוגיות אמיש סוכר, ו עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה.
הוראות
תנור חום ל 350 F. לנצח את החמאה והסוכר בקערה של מיקסר חשמלי על בינוני גבוה עד חלקה.
מוסיפים את הביצה ומכים עד פלאפי, על 2 דקות.
תוסיף את הוניל. הפחת את מהירות המערבל לרמה נמוכה.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה ומוסיפים אותו לאט לתערובת החמאה, ערבוב עד רק משולב (הבצק יהיה נוקשה). צורה לדיסק שטוח 1 אינץ ' עבה. להכניס למקרר, עטוף, במשך 30 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח עד 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים לצורות ומניחים על דפי אפייה מרופדים בקלף. השאריות ניתן לשלב ושוב התגלגל החוצה.
אופים 10 עד 12 דקות, עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. להתקרר מעט על סדיני האפייה לפני העברה למדפים קירור.