עוגיות סוכר וניל
צריך קינוח צמחוני? עוגיות סוכר וניל יכולות להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו עוגיות סוכר וניל, עוגיות סוכר וניל, ו עוגיות סוכר וניל-שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, מלח, ואבקת אפייה. תניח בצד.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף משוט, לשלב את החמאה והסוכר ולהכות במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיף את הביצה וניל לנצח עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת הקמח ב 2 קבוצות, מגרד את הקערה לאחר כל תוספת. לנצח עד הבצק פשוט מגיע יחד, נזהר לא לערבב יתר על המידה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים אותו בפלסטיק, ומקררים במשך 30 דקות.
מניחים את הכדור של בצק בין 2 חתיכות של נייר קלף להתגלגל החוצה 1/4 אינץ ' עבה. שמירה על הבצק בקלף, להעביר גיליון עוגיות ומניח במקרר לפחות 1 שעה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את העוגיות בצורות הרצויות ומניחים על מחבת חצי גיליון מרופדת בנייר קלף או גיליון עוגיות לא משומן, לפחות 1 אינץ ' זה מזה.
מעבירים למקפיא ומקררים לפחות 15 דקות או עד שהם מוצקים.
אופים עד העוגיות הן חום זהוב בהיר, על 10 דקות.
תן עוגיות להתקרר לחלוטין על הסדינים לפני לקשט.