עוגיות סוכר וניל-שעועית
עוגיות סוכר וניל-שעועית עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 63 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות סוכר וניל שעועית, עוגיות סוכר וניל-שעועית, ו וניל שעועית חג המולד עוגיות סוכר.
הוראות
בקערה עם מיקסר חשמלי להכות יחד חמאה, קיצור, ו 3/4 כוס סוכר עד אור ורך. עם סכין חצי שעועית וניל לאורכו. לגרד זרעים לתוך תערובת חמאה להכות ביצה תמצית וניל עד בשילוב היטב. לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח לתערובת ולהכות עד רק בשילוב.
על גיליון גדול של נייר שעווה טופס בצק לתוך יומן 10 על 2 אינץ ' להתגלגל בנייר שעווה. לצנן בצק עד המשרד, לפחות 4 שעות. הבצק שומר עד 3 ימים עטוף בנייר שעווה ורדיד.
שים הנותרים 1/4 כוס סוכר על מגש.
הסר נייר שעווה רול להיכנס סוכר (לא כל הסוכר לדבוק יומן).
חותכים לרוחב יומן לתוך פרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומטבלים לחתוך צדדים של פרוסות סוכר על מגש. מסדרים עוגיות 1/2 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה ungreased ואופים בקבוצות באמצע תנור 10 עד 12 דקות, או עד הקצוות הם זהב חיוור. עם מרית מתכת להעביר עוגיות למדף להתקרר. עוגיות עשויות להתבצע 2 ימים קדימה (ראה הערה, לעיל)ונשמר בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום.