עוגיות סוכר עם ציפוי שקדים
עוגיות סוכר עם ציפוי שקדים הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 257 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ציפוי לעוגיות סוכר, עוגיות סוכר עם ציפוי קרם חמאה, ו עוגיות סוכר רכות וציפוי וניל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הקמח, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית. הכה את החמאה וסוכר מגורען במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית עד רכות. הכה בביצה, ולאחר מכן הכה בתמציות וניל ושקדים. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להוסיף את תערובת הקמח להכות עד בשילוב. כיסוי וצינה 1 שעה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. לגרוף 1 אינץ 'ערימות של בצק על דפי אפייה מוכנים, על 2 1/2 אינץ' זה מזה; לשטח את התלוליות עם האצבעות.
אופים עד שהעוגיות מוזהבות בקצוות, כ -10 דקות.
תן לעוגיות להתקרר 10 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מתלים להתקרר לחלוטין.
הפוך את הציפוי: הכה את החמאה, שקדים ווניל תמציות, ומלח במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים את הסוכר של הממתקים ומכים עד חלקה וקרם.
העברה לשקית צנרת מצויד עם קצה כוכב קטן. צינור הציפוי על העוגיות מקורר העליון עם nonpareils או שקדים ירדן.