עוגיות סוכר פנינט
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), יום עוגיית סוכר שמח — עוגיות אמיש סוכר, ו עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה, וניל וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
להוסיף ביצה, מכות עד מעורבב.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת חמאה, מכים רק עד מעורבב.
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים; לשטח כל חלק לדיסק. כיסוי וצינה 10 דקות.
מניחים חלק 1 של בצק על משטח מקומח קלות, רול עד עובי 1/3 אינץ'.
חותכים עם חותך 21/2 x 5 1/2 אינץ ' בצורת דגלון.
מניחים 6 עוגיות על כל גיליון אפייה משומן קלות. הכנס 1 מקל סוכריה על מקל לתוך החלק התחתון של כל עוגייה. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
אופים, בקבוצות, ב 350 במשך 12 עד 14 דקות או עד הקצוות הם השחמה קלות.
בואו להתקרר על גיליונות אפייה 5 דקות; להסיר מדפי תיל, ולתת מגניב 30 דקות או עד מגניב לחלוטין. לקשט עוגיות אפויות לפי הצורך.