עוגיות סוכר קלאסיות (כמות חילופי עוגיות)
צריך קינוח צמחוני? עוגיות סוכר קלאסיות (כמות חילופי עוגיות) יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. והוא יספק כ 96 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו צבעי מזון, אבקת סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות אספרסו טביעת אצבע (כמות חילופי עוגיות), עוגיות חמאה (כמות החלפת עוגיות), ו עוגיות חג ליים קריר (כמות חילופי עוגיות) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לנצח 3 כוסות אבקת סוכר, חמאה, וניל, 1 כפית תמצית שקדים וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כף. מערבבים בקמח, סודה לשתייה וקרם של טרטר. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
תנור חום ל 191°. קל גריז גיליון עוגיות. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות, לגלגל כל חצי 1/8 אינץ ' עבה.
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות 3 אינץ'.
מקום על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות.
אופים 5 עד 7 דקות או עד הקצוות הם חום בהיר.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה קטנה, לנצח את כל החומרים זיגוג למעט צבעי מזון במהירות נמוכה עד חלקה. מחלקים בין כמה קערות קטנות. מערבבים את צבע המזון הרצוי, טיפה אחת בכל פעם, לתוך כל צבע עד הרצוי. לקשט עוגיות עם זיגוג וקישוטים אחרים לפי הצורך.