קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סוכר רכות II

עוגיות סוכר רכות II
אם יש לכם חלב, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות סוכר רכות, עוגיות סוכר רכות, ו עוגיות סוכר רכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, שמנת יחד חמאה 2 כוסות של הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומכים היטב אחרי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
מערבבים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ו 1 כפית של הל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
הלהל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה המוקרמת לסירוגין עם החלב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
5
בקערה נפרדת קטנה, תערובת הנותרים סוכר הל. לטבול כפית עגולה של בצק לתוך תערובת סוכר / הל.
מרכיבים שתצטרך
הלהל
בצקבצק
סוכרסוכר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים על סדינים אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 10-12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור