עוגיות סוכר רכות II
אם יש לכם חלב, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות סוכר רכות, עוגיות סוכר רכות, ו עוגיות סוכר רכות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, שמנת יחד חמאה 2 כוסות של הסוכר.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומכים היטב אחרי כל אחד.
מערבבים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ו 1 כפית של הל.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה המוקרמת לסירוגין עם החלב.
בקערה נפרדת קטנה, תערובת הנותרים סוכר הל. לטבול כפית עגולה של בצק לתוך תערובת סוכר / הל.
מניחים על סדינים אפייה משומנת.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 10-12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מדפים תיל.