עוגיות סוכרייה על מקל
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 190 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סוכריות וזורה אדומות, סוכר קונדיטורים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות סוכרייה על מקל, עוגיות סוכרייה על מקל, ו עוגיות סוכרייה על מקל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצה ותמציות.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה ושמנת האבנית; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מחלקים בצק לשניים; מערבבים שוקולד לחצי. במקרר למשך 2 שעות או עד קל לטפל.
על משטח מקומח קלות מרדדים כל מנה ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
חותכים עם 2-1 / 2 אינץ'. חותך עוגיות.
מקום 1 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים קלות.
אופים בחום של 375 מעלות במשך 7-8 דקות או עד להשחמה קלה.
לציפוי, שלבו את הסוכר, התמצית, המלח ומספיק החלב של הקונדיטורים בכדי להשיג עקביות מתפשטת. פרוסט תחתיות של עוגיות שוקולד.
הניחו מקל עץ על כל עוגיה והשאירו 3 אינץ'. עבור ידית. למעלה כל אחד עם עוגיה פשוטה. צמרות כפור; מוסיפים סוכריות ומפזרים.