משמש-עוגות אניס
עוגות משמש-אניס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. אם יש לכם תמצית שקדים, שמנת כבדה, בצק הורים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגות משמש, עוגות משמש מעושנות, ו עוגות משמש בודדות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב משמשים ו 2 כוססווטר בסיר כבד גדול.מביאים לרתיחה, להפחית את heatto בינוני, ומבשלים, stirringand מחית משמשים occasionally, עד הפרי הוא verysoft ו שבור ו mostof נוזלי הוא התאדה, על 15minutes.
להוסיף 1/2 כוס סוכר; stiruntil מומס.
הסר מחום ומערבבים שימורים1 כפית תמצית שקדים.
בואו coolcompletely. לעשות קדימה: Canbe עשה 3 ימים קדימה. Coverand צמרמורת.
בצק מתוק, הוספת אניסידס מכוון.
אגרוף למטה בצק; חצי dividein.
מניחים חצי בצק במרכזה של 12 " - pieceof נייר קלף מרובע. שימוש בקצות האצבעות שלך, צורה doughin לסיבוב 9". שקופית doughon נייר קלף על אחדעל תבנית אפייה גדולה.חזור עם נותר doughon פיסת קלף אחרת; העברה לקצה אחר של bakingsheet. מחלקים תערובת משמש בין סיבובים, משאיר גבול רגיל 3/4".
רפוי לכסות עוגות עם לעטוף פלסטיק או toweland מטבח לתת לעלות בחום, טיוטה-freearea עד נפוח אבל לא מכופל בגודל, 45-50 דקות.
בינתיים, לארגן מתלהבתנור; מחממים עד 191°. היכו ביצה עם 2 כפיות מים חמים בקערה קטנה.
מברשת גבול של doughwith ביצה לשטוף.
אופים טארטס untilcrusts הם זהב, 25-30 דקות.
העברה לחוט rack.DO קדימה: עוגות יכול להיות baked1 יום קדימה.
בואו להתקרר לחלוטין.לעטוף בנייר כסף וטמפרטורת החדר. מחממים בתנור ina 350°f עד חם, 10-15minutes. לחלופין, freezein שקית מקפיא resealable לתקופה של עד 1 חודש. הפשיר לפני האכילה.
אבק טארטים חמים עם אבקותסוגר.
בואו להתקרר מעט. Usingan מיקסר חשמלי, beat שמנת, נשאר 1/4 כוס סוכר, ומכתים 1/4 כפית שקדים extractin קערה בינונית עד softpeaks טופס.
מגישים חם טארטים בטמפרטורת החדר עםקצפת אדמונד.