עוגיות סנדוויץ חלב מלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות כריך חלב Malted. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 244 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רום, סוכר מגורען, סוכר חום חזק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות סנדוויץ ' שוקולד עם חמאה שוקולד חלב, עוגיות חלב מלט, ו עוגיות חלב מלט (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את העוגיות: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, מאלט, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. תניח בצד.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה וסוכרים יחד עד אור ורך. לגרד את הקערה ולהוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות עד כל משולב.
מוסיפים את השמנת החמוצה ווניל ומכים עד רק incorporated.
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים בבת אחת ומכים במשך 15 שניות. שוב, לגרד את הקערה, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים יבשים לנצח עד רק incorporated. התערובת צריכה לבוא יחד כמעט בכדור.
באופן רופף לעצב את הבצק לשני כדורים, לעטוף אותם בחוזקה בניילון נצמד, ומקרר לפחות 3 שעות.
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מחלקים כל כדור בצק לשניים, כדי להפוך ארבע מנות.
מניחים חלק אחד על משטח עבודה מאובק קמח קלות ולהחזיר את שלושת האחרים למקרר.
מרדדים את הבצק כך שהוא עבה ¼ אינץ'. הבצק יהיה דביק, אז ייתכן שיהיה עליך להעיף קלות קמח אותו כמה פעמים בזמן שאתה עובד. השתמש בחותך עוגיות עגול 2 אינץ 'כדי ליצור את צמרות הכריכים ותחתונים, ולהעביר אותם לסדינים אפייה מוכן, משאיר על 1 אינץ' של מקום סביב כל עוגייה. שאריות בצק נוספות ניתן בקירור מחדש recolled פעם נוספת, אם תרצה בכך.
אופים את העוגיות במשך 10 עד 12 דקות, או עד שהם רק מעט השחמה.
מניחים את דפי האפייה על מדפי תיל להתקרר במשך 5 דקות. השתמש במרית כדי להעביר את העוגיות למדפים כדי להתקרר לחלוטין. בעוד העוגיות מגניב, להכין את המילוי.
כדי להפוך את מילוי וניל: בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את קיצור החמאה עד גוש חינם וחלק.
מוסיף את הסוכר בשלושה חלקים, ערבוב כל חלק עד רק בשילוב.
מוסיפים את המלח, הוניל והרום ומכים שוב במשך 10 שניות. המילוי צריך להיות עבה אבל להפיץ (כמו החלק הפנימי של אוריאו). אם זה עבה מדי, להוסיף טיפה או שתיים של מים לפי הצורך. שמור הוספת מים כדי להגיע עקביות הרצוי, אבל לא להוסיף יותר מדי מים או המילוי יהיה דק מדי.לחלופין, אם התערובת דקה מדי, מוסיפים כמה כפות סוכר של ממתקים.
כדי להרכיב את עוגיות סנדוויץ חלב malted: השתמש שקית מאפה או כף קטנה כדי להחיל על 2 כפות של מילוי בצד השטוח של עוגייה.
מניחים עוד עוגייה, צד שטוח למטה, על גבי. לחץ למטה מעט כך המילוי מתפשט לקצוות של העוגייה. חזור על הפעולה עד שכל עוגיות הכריך יהיו מוכנות.
תן להם להגדיר במשך כ -15 דקות לפני ההגשה. אחסן את העוגיות בטמפרטורת החדר במיכל אטום למשך עד 3 ימים.