עוגיות ספומוני איטלקיות (
עוגיות ספומוני איטלקיות (יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 14 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, ביצה בתוספת חלמון ביצה, סוכר חום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוגיות ספומוני איטלקיות, עוגות ספומוני איטלקיות, ו עוגיות ספומוני צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה ומניחים בצד.
בקערה גדולה, לטאטא את החמאה, סוכר חום וסוכר מגורען עד בשילוב.
מוסיפים את כל הביצה, חלמון ביצה, שקדים ותמציות וניל.
מקפלים לאט את תערובת הקמח לתערובת ביצת הסוכר עם מרית גומי עד אפילו. מקפלים את שבבי השוקולד, פיסטוקים ודובדבנים.
מחלקים את הבלילה לכ 1/4 כוס כדורים וחלל כ 2 אינץ ' זה מזה על דפי אפייה מוכנים.
אופים במשך 10 דקות. סובב את הסדינים 180 מעלות, להחליף מדפים ולאחר מכן אופים עד מעט חום זהוב, 8 נוסף עד 10 דקות.
בואו להתקרר, ולאכול בבוקר חג המולד עם כוס קפה חם ובין ערימות של נייר עטיפה וילדים פג ' מה מרומם.