עוגיות סרט או מערבולת
עוגיות סרט או מערבולת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. גשו לסופר וקנו תמצית מנטה, ביצה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-16 דקות. נסו עוגיות סרט איטלקי, עוגיות תיבת קרח סרט, ו עוגיות חמוציות - שרי סרט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 2 הסוכרים והמלח יחד בקערה בינונית. בקערה קטנה אחרת, לטאטא את הביצה ואת תמצית מנטה ולהניח בצד. עם מערבל שנערך ביד לנצח את החמאה עד חלקה בקערה גדולה. תוך ערבוב, בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר, ולהמשיך להכות עד בצבע קל ורך, על 1 עד 2 דקות. תפסיק לערבב לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את תערובת הביצים ומכים עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הקמח, ערבוב לאט עד מעורבב.
להפוך את הבצק מהקערה, לחלק לשניים.
מניחים את החצאים בין 2 חתיכות של קלף משוריין קל או נייר שעווה.
רול לתוך 10 על 12 על ידי 1/4 מלבן אינץ. החליקו את יריעות הבצק / קלף על גבי תבנית אפייה, ושמרו בקירור עד לישיבתן, כ-2 שעות או לילה.
לטאטא את הסוכר, קקאו, מלח בקערה בינונית. עם מערבל שנערך ביד לנצח את החמאה עד חלקה בקערה גדולה. תוך ערבוב, מוסיפים את תערובת הקקאו, וממשיכים להכות עד צבע קל ורך, 1 עד 2 דקות. תפסיק לערבב לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את הביצה ומכים עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הקמח, ערבוב לאט עד מעורבב.
להפוך את הבצק מהקערה, לחלק לשניים.
מניחים את החצאים בין 2 חתיכות של קלף משוריין קל או נייר שעווה.
רול לתוך 10 על 12 על ידי 1/4 מלבן אינץ. החליקו את יריעות הבצק / קלף על גבי תבנית אפייה, ושמרו בקירור עד לישיבתן, כ-2 שעות או לילה.
לקבלת עוגייה ספירלית: לשים 1 של ענפי שוקולד על סביבת העבודה ולהסיר את הגיליון העליון של קלף.
מברשת בצק בקלילות עם מים קרים.
מניחים גיליון של בצק וניל על סביבת העבודה, ומסירים את הדף העליון של הנייר. באמצעות פיסת הנייר התחתונה כדי להרים את הבצק, מניחים את הבצק וניל על גבי בצק השוקולד. שמור על קו את הקצוות של 2 ענפים לקצץ לפי הצורך. לחץ קלות כדי להחליק ולאטום את הענפים יחד.
הסר את פיסת הנייר העליונה.
מברשת את פני השטח של הבצק בקלילות עם מים קרים. מקם את הענפים הדחוקים עם הקצה הארוך מולך. באמצעות קצה הנייר כמדריך, לגלגל את הענפים לתוך גליל הדוק, 2 אינץ ' רחב. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך 1 שעה. חזור עם הנותרים 2 גיליונות של בצק.
באופן שווה למקם מדפים בתנור, ולחמם מראש ל 325 מעלות F.
פורסים את הבצק לרוחב לעוגיות בעובי 1/4 אינץ'.
שכב על 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדת קלף.
אופים עד רק זהב - לא כהה מדי תאבד את ההגדרה של הספירלה, על 14 עד 16 דקות.
גלגל ושכב את שני הענפים לתוך 15 על 18 אינץ 'מלבנים, ו 1/4 אינץ' עבה באותו אופן כמו עוגיות ספירלה. שים 1 של ענפי שוקולד על שטח העבודה ולהסיר את הגיליון העליון של קלף.
מברשת קלות עם קצת מים קרים.
מקום 1 של ענפי וניל על שטח העבודה.
הסר את גיליון הנייר העליון, והשתמש בחתיכה התחתונה של הנייר כדי להרים את הבצק על בצק השוקולד. שמור על הזדנבות הקצוות של הבצק. לחץ קלות כדי להחליק ולאטום את הענפים יחד.
לקצץ את הקצוות על שכבות שכבות עם חותך פיצה באמצעות סרגל או קצה ישר אחר כמדריך. עבודה עם הקצה הקצר מולך, לחתוך את הבצק שכבתי במחצית אנכית. הגדר 1 חתיכה על גבי השני ולאחר מכן להפוך את הבצק, כדי לקבל את הצד הארוך מולך.
חותכים את הבצק לשניים שוב ולהגדיר 1 חתיכת על גבי השני. לעטוף בניילון נצמד, ולקרר במשך 2 שעות לפני חיתוך.
חתוך כל קצוות לא אחידים עם סכין חדה. חותכים בלוקים לתוך 1/8 אינץ ' מלבנים עבים ואופים עד הבצק הלבן הוא רק מתחיל חום, על 16 עד 18 דקות.