קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 16 דק.
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סרט או מערבולת

עוגיות סרט או מערבולת
עוגיות סרט או מערבולת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. גשו לסופר וקנו תמצית מנטה, ביצה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-16 דקות. נסו עוגיות סרט איטלקי, עוגיות תיבת קרח סרט, ו עוגיות חמוציות - שרי סרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את 2 הסוכרים והמלח יחד בקערה בינונית. בקערה קטנה אחרת, לטאטא את הביצה ואת תמצית מנטה ולהניח בצד. עם מערבל שנערך ביד לנצח את החמאה עד חלקה בקערה גדולה. תוך ערבוב, בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר, ולהמשיך להכות עד בצבע קל ורך, על 1 עד 2 דקות. תפסיק לערבב לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את תערובת הביצים ומכים עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הקמח, ערבוב לאט עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
להפוך את הבצק מהקערה, לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את החצאים בין 2 חתיכות של קלף משוריין קל או נייר שעווה.
5
רול לתוך 10 על 12 על ידי 1/4 מלבן אינץ. החליקו את יריעות הבצק / קלף על גבי תבנית אפייה, ושמרו בקירור עד לישיבתן, כ-2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
לטאטא את הסוכר, קקאו, מלח בקערה בינונית. עם מערבל שנערך ביד לנצח את החמאה עד חלקה בקערה גדולה. תוך ערבוב, מוסיפים את תערובת הקקאו, וממשיכים להכות עד צבע קל ורך, 1 עד 2 דקות. תפסיק לערבב לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הביצה ומכים עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הקמח, ערבוב לאט עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
להפוך את הבצק מהקערה, לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את החצאים בין 2 חתיכות של קלף משוריין קל או נייר שעווה.
5
רול לתוך 10 על 12 על ידי 1/4 מלבן אינץ. החליקו את יריעות הבצק / קלף על גבי תבנית אפייה, ושמרו בקירור עד לישיבתן, כ-2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
לקבלת עוגייה ספירלית: לשים 1 של ענפי שוקולד על סביבת העבודה ולהסיר את הגיליון העליון של קלף.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
7
מברשת בצק בקלילות עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
מניחים גיליון של בצק וניל על סביבת העבודה, ומסירים את הדף העליון של הנייר. באמצעות פיסת הנייר התחתונה כדי להרים את הבצק, מניחים את הבצק וניל על גבי בצק השוקולד. שמור על קו את הקצוות של 2 ענפים לקצץ לפי הצורך. לחץ קלות כדי להחליק ולאטום את הענפים יחד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
הסר את פיסת הנייר העליונה.
10
מברשת את פני השטח של הבצק בקלילות עם מים קרים. מקם את הענפים הדחוקים עם הקצה הארוך מולך. באמצעות קצה הנייר כמדריך, לגלגל את הענפים לתוך גליל הדוק, 2 אינץ ' רחב. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך 1 שעה. חזור עם הנותרים 2 גיליונות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
11
באופן שווה למקם מדפים בתנור, ולחמם מראש ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
פורסים את הבצק לרוחב לעוגיות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
שכב על 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדת קלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
אופים עד רק זהב - לא כהה מדי תאבד את ההגדרה של הספירלה, על 14 עד 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
גלגל ושכב את שני הענפים לתוך 15 על 18 אינץ 'מלבנים, ו 1/4 אינץ' עבה באותו אופן כמו עוגיות ספירלה. שים 1 של ענפי שוקולד על שטח העבודה ולהסיר את הגיליון העליון של קלף.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
מברשת קלות עם קצת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
17
מקום 1 של ענפי וניל על שטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
18
הסר את גיליון הנייר העליון, והשתמש בחתיכה התחתונה של הנייר כדי להרים את הבצק על בצק השוקולד. שמור על הזדנבות הקצוות של הבצק. לחץ קלות כדי להחליק ולאטום את הענפים יחד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
19
הסר את הקלף העליון.
20
לקצץ את הקצוות על שכבות שכבות עם חותך פיצה באמצעות סרגל או קצה ישר אחר כמדריך. עבודה עם הקצה הקצר מולך, לחתוך את הבצק שכבתי במחצית אנכית. הגדר 1 חתיכה על גבי השני ולאחר מכן להפוך את הבצק, כדי לקבל את הצד הארוך מולך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
21
חותכים את הבצק לשניים שוב ולהגדיר 1 חתיכת על גבי השני. לעטוף בניילון נצמד, ולקרר במשך 2 שעות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
22
חתוך כל קצוות לא אחידים עם סכין חדה. חותכים בלוקים לתוך 1/8 אינץ ' מלבנים עבים ואופים עד הבצק הלבן הוא רק מתחיל חום, על 16 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד