עוגיות עוגת גבינה עבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, כל כך לתת עוגיות גבינה עבות לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 194 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך קמח, חמאה, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 24%. מתכונים דומים: עוגיות בלונדיניות שמנמנות, עוגיות שוקולד צ'אנקי, ו Sunbutter מערבולת עוגיות שוקולד צ'אנקי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה.
שלב גבינת שמנת עם 1/4 כוס סוכר 1 ביצה בקערת ערבוב; לנצח עד חלקה. מערבבים 1 שבבי שוקולד כוס לתוך תערובת גבינת שמנת. תניח בצד.
ממלאים סיר עם מים ומביאים לרתיחה. הפעל את החום, ולהגדיר קערת ערבוב חסינת חום על פני המים. בקערת הערבוב, לשלב חמאה עם הכוס הנותרת של שבבי שוקולד; מערבבים עד פשוט נמס מעורבב יחד. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס סוכר 2 ביצים, ואז לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח; מערבבים לתוך שוקולד עד מעורב באופן שווה.
יוצקים חצי הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן.
מורחים את תערובת גבינת שמנת על שכבת השוקולד. למעלה עם הנותרים תערובת שוקולד (זה לא צריך לכסות לחלוטין את שכבת גבינת שמנת). באמצעות סכין, לסובב את שכבת השוקולד העליונה לתוך גבינת שמנת כדי להפוך דפוס שיש.
אופים בתנור שחומם מראש ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות, או עד העליון הוא מקומט וקצוות להתרחק הצדדים של המחבת. מגניב ביסודיות.
חתוך ל-12 עד 16 ריבועים. לאחסן במקרר או להקפיא.