קושיבינוני
מוכן ב24 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות ענק חמאת בוטנים Brickle

עוגיות ענק חמאת בוטנים Brickle
מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצה, סודה לשתיה, קמח לחם—, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים ענקיות, עוגיות פצפוצי שוקולד-בוטנים ענק, ו עוגיות שוקולד פצפוצי חמאת בוטנים ענקיות.

הוראות

1
להמס את החמאה במיקרוגל או בסיר ולתת לו להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מערבבים את החמאה המומסת, ואת שני הסוכרים בקערת ערבוב גדולה. מערבבים היטב, ואז מערבבים בחמאת בוטנים, ביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד מעורבב, ואז מערבבים את שבבי חמאת הבוטנים. בשלב זה, הבצק צריך להיות נוקשה מספיק כדי לעצב, אבל אם זה לא, לקרר אותו במשך כ -10 דקות.לאסוף כדורים גדולים של בצק (קצת פחות מ 1/4 כוס כל אחד) ולשים על שתי צלחות או גיליון עוגיות גדול. צורה לתוך כדורים מסודרים, ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי להפוך דפוס שתי וערב, כך שיש לך דיסקים עבים עם צלבים. צמרמורת במשך שעה או עד קר ונוקשה.מחממים תנור ל 375 מעלות F. ו קו שני רדיד אפייה.מסדרים שישה דיסקים צולבים על כל גיליון אפייה ואופים גיליון אחד בכל פעם על מתלה מרכזי במשך כ 14 דקות או רק עד הקצוות מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטניםשבבי חמאת בוטנים
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
בואו להתקרר על דפי אפייה במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין. לדעתי, אלה הם הטובים ביותר כאשר הם מגניבים לחלוטין פריך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ