עוגיות פופ ארט
עוגיות פופ ארט דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. אם יש לכם תערובת עוגיות סוכר, ציפוי עשיר וקרם, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, ו Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן.
הוראות
תנור חום עד 375 ° F. בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה, קמח וביצה עד צורות הבצק.
רול בצק על משטח מקומח עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים עם חותך עוגיות עגול 3 אינץ'.
מניחים 2 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased. בזהירות להכניס מקל עץ לתוך הצד של כל עוגייה.
אופים 9 עד 11 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 1 דקה לפני הסרת גיליון עוגיות. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מחלקים זיגוג בין 4 קערות קטנות. ציפוי גוון ב 3 של קערות עם צבע שונה של צבע מזון. שמור כמה כפור כהה עבור צנרת על עיצובים. עוגיות כפור עם שנותר כפור לבן וצבוע. לצנרת, מניחים כל ציפוי צבוע בשקית ניילון לאחסון מזון קטנה; חותכים את הפינה הזעירה של התיק. צינור כפור על עוגיות בעיצובים הרצויים. לקשט עם קישוטי ממתקים.