עוגיות פיסטוק שיבולת שועל נטול גלוטן, קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות פיסטוק חמוציות שיבולת שועל, עוגיות שיבולת שועל פיסטוק וחמוציות, ו עוגיות שיבולת שועל חמוציות פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד את תערובת הקמח, קמח שיבולת שועל, פסיליום, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
תערובת קמח
קמח שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
שים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד. לסובב אותו במהירות בינונית עד החמאה פרושה בקערה.
יוצקים על 1/4 של התערובת היבשה לתוך הבצק, עם מערבל דוכן פועל. כאשר הקמח נעלם לחלוטין לתוך הבלילה, להוסיף יותר. המשך זה עד שכל החומרים יבשים מעורבבים לתוך החומרים הרטובים.
מגרדים את הבצק לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד. מקררים לפחות 2 שעות לפני האפייה. (עדיף לתת לבצק לקרר בין לילה.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הניחו פיסת נייר קלף על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
3
באמצעות כף גלידה קטנה, לגרוף כדור בצק. (אם אין לך כדור גלידה, לעשות כדור בצק על הגודל של כדור פינג פונג.) לשים שישה כדורי בצק, במרווחים שווים, על תבנית אפייה מוכן. החלק את תבנית האפייה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
בצק
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידה
תבנית אפייה
תנור
4
אופים עד עוגיות פריך בקצוות אבל עדיין קצת רך במרכז, 12 עד 15 דקות. קח את העוגיות החוצה בזמן שהם עדיין רכים למגע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
תן להם להתקרר על תבנית האפייה לפחות 20 דקות לפני העברת אותם בזהירות מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
6
חזור עם בצק העוגיות שנותר. או, אתה יכול לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאחסן אותו במקרר. אתה יכול לעשות אצווה של עוגיות חמות כאשר אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות
עוגיות
בצק
עוטף
7
וריאציות: אם אתה לא יכול לאכול חלב, אתה יכול לעשות את זה עם מקלות "חמאה" שנעשו לטבעונים. אם אתה לא יכול לאכול אגוזים, אל תשתמש בפיסטוקים!
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוק
אגוזים
8
הצעות: אם אתה אופה לפי משקל, אתה יכול להחליף את כל המרכיבים האחרונים, בהתאם להעדפות המזון שלך. אנחנו אוהבים שוקולד צ ' יפס, צימוקים, אגוזי מלך, או חמוציות מיובשות בעוגיות אלה מדי.